Uzi’den ev sahibinin “4 aylık kirasını ödemeden kaçtı” iddialarına yanıt

Yayın tarihi: 18 Eylül 2023 Pazartesi 1:44 pm - Güncelleme: 18 Eylül 2023 Pazartesi 1:49 pm

Sahne ismi “Uzi” olan rapçi Utku Cihan Yalçınkaya’nın ev sahibi Elif Obdan, sosyal medya hesabından isyan etti. Obdan, ünlü rapçinin 4 aylık kirasını ödemeden kaçtığını öne sürdü. Ev sahibin iddialarına yanıt veren Uzi, elinde ödediği kiraların dekontlarının bulunduğunu belirtti.

Şarkılarıyla adından söz ettiren Uzi bu kez ev sahibiyle yaşadığı anlaşmazlıkla gündem oldu. Uzi’nin ev sahibi Obdan, rapçinin evi pislik içinde bıraktığını ve 4 aylık kirasını ödemeden kaçtığını iddia ederek fotoğraf paylaştı. İddiaları yalanlayan Uzi, “Temiz bıraktığım evi dağıtmaya çalışmışsınız o bile olmamış” ifadelerini kullandı.

“BELKİ UTANIRLAR”

Obdan’ın sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşım şu şekilde:

“2022 yılında TR’nin en çok dinlenen sanatçısı(!) Uzi’nin 4 aylık kirasını ödemeden kaçtığı ve çilingirle girebildiğimiz, Bomonti Anthill’deki dairemizin durumu. Muhatabımız olan prodüktörünün de sırra kadem basmış olması içler acısı. Belki utanırlar!”

UZİ İDDİALARI REDDETTİ

Ev sahibinin iddialarını kabul etmeyen Uzi sahne adıyla bilinen Utku Cihan Yalçınkaya, elinde ödediği kiraların dekontlarının bulunduğunu belirtti.

Rapçi Sefo ve Çakal gece kulübünde yumruk yumruğa birbirine girdi