Elon Musk’ın çalışanını kovduğu videosu eski çıktı

Yayın tarihi: 31 Ekim 2022 Pazartesi 1:00 pm - Güncelleme: 31 Ekim 2022 Pazartesi 1:59 pm

Twitter’ı satın alan Elon Musk Twitter’ın üst düzey yöneticilerini kovduğu yönünde çıkan haberler sonrası, bir programda çalışanını kovduğu anlar eski bir programda şov için yapıldığı ortaya çıktı.

Twitter’da satın alma süreci tamamlandı. Twitter Inc’in yeni sahibi Elon Musk, satın alma sürecinde kendisini yanıltmakla suçladığı üst düzey yöneticileri kovduğu iddia edilirken, sosyal medyada, katıldığı bir programda çalışanını sözde kovduğu bir kurguya ait görüntüler yeniden gündem oldu. Söz konusu görüntülerin 2 yıl önce katıldığı bir programda kurgu amaçlı yapıldığı ortaya çıktı.

Elon Musk Twitter yöneticilerini kovmaya başladı

İLK İŞ ÜST DÜZEY GÖREVDEN ALMALAR

Musk’ın, sosyal medya platformundaki sahte hesapların sayısı konusunda kendisini ve Twitter yatırımcılarını yanıltmakla suçladığı Twitter Üst Yöneticisi (CEO) Parag Agrawal, Mali İşler Direktörü (CFO) Ned Segal, üst düzey hukuk ve politika yöneticisi Vijaya Gadde ile genel danışman Sean Edgett’i görevden aldığı kaydedildi. Bu süreçte Agrawal ve Segal’in Twitter’ın San Francisco merkezinde olduğu belirtildi.

Öte yandan ABD merkezli medya kuruluşu Bloomberg, Musk’ın CEO’luk koltuğuna oturmaya hazırlandığını aktardı. Bloomberg’e konuşan kaynaklar, Musk’ın öncelikle geçiş sürecinde CEO’luk görevini üstleneceğini fakat daha sonra uzun vadeli süreçte bu koltuğa da kurulabileceğini belirtti.

Elon Musk Twitter çalışanlarından uyarıldı