Ürdünlü diplomat Beşiktaş’ta çöken istinat duvarının altında kalarak yaşamını yitirdi

Yayın tarihi: 21 Mayıs 2022 Cumartesi 3:13 am - Güncelleme: 21 Mayıs 2022 Cumartesi 3:13 am

Beşiktaş’ta lüks bir restoranın istinat duvarı çöktü. Duvarın altında kalan Ürdünlü eski diplomat yaşamını yitirirken yabancı uyruklu Bahaettin Shanableh’de ağır yaralandı. 

Beşiktaş Nispetiye Caddesi’nde iki otomobille restoranın önüne gelen altı kişinin otomobillerinden indiği sırada istinat duvarı çöktü. Ürdünlü eski diplomat Ahmet Salim Subbed ve yabancı uyruklu Bahaettin Shanableh  büyük bir gürültü ile çöken duvarın altında kaldı.  Çevredeki vatandaşlar duvarın altında kalan Ahmet Salim Subbed ve Bahaettin Shanableh için seferber oldu. Duvarın altından çıkarılan Subbed ve Shanableh  kişi olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

ÜRDÜNLÜ ESKİ DİPLOMAT HAYATINI KAYBETTİ

Ulus’ta bulunan özel bir hastaneye kaldırılan Ürdünlü eski diplomat Ahmet Salim Subbed yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Bahaettin Shanableh’in ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

ARABADAN İNER İNMEZ BETON BLOK DEVRİLDİ

Görgü tanığı Zafer Urtemur olayla ilgili “Bir araba geldi. Arabadan 5-6 kişi indi. Arabadan iner inmez beton blok onların üzerine devrildi. İki kişi altında kaldı. Vatandaşlar olarak kaldırmaya çalıştık ama, bir tanesinin baldırı koptu. Diğerinin de durumu ağırdı ama, kalp atışı falan zayıfladı. Kalp masajı falan yaptık ama hayata döndüremedik. Bir tanesi öldü. Toplam 6 kişiydiler ama 2 kişi duvarın altında kaldı. Birinin durumu ağırdı. Biri de zaten burada olay yerinde vefat etti.” ifadelerini kullandı.

DEVRİLEN DUVAR KALDIRILDI

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından, yıkılan istinat duvarı belediye ekipleri tarafından kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

İYİ Parti’den Cahit Özkan açıklaması: AK Parti’nin kararlarına imza atan bürokratlara ders olmalı