Ünlü isimler, zor günler geçiren müzisyenler için harekete geçti

Yayın tarihi: 4 Haziran 2021 Cuma 10:37 am - Güncelleme: 4 Haziran 2021 Cuma 10:37 am

Koronavirüs salgını sebebiyle zor günler geçiren müzisyenler için pek çok ünlü isimden destek geldi. Şarkıcı Haluk Levent haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Türk Halk Müziği sanatçısı Musa Eroğlu’nun bağlamasını satışa çıkardığını duyurdu. Melek Mosso’da sahnede çaldığı flütünü bağışlayacak.

Koronavirüs salgınından en çok etkilenen gruplardan biri de müzisyenler oldu. Eğlence sektörünün durduğu aylarda birçok müzisyen intihar etti.

Şarkıcı Haluk Levent geçtiğimiz günlerde müzisyenlere destek olmak amacıyla bir kampanya başlattığını duyurmuştu. Levent, Twtitter hesabından yaptığı paylaşımda usta halk müziği sanatçısı Musa Eroğlu’nun bağlamasını satışa çıkardığını duyurdu. Levent, paylaşımına “Musa Eroğlu abimiz sahne emekçilerinin ödenmemiş faturaları için bağlamasını satışa çıkardı. En yüksek fiyatı veren o güzel ve emek dolu, fiyatı paha biçilmez bağlamaya sahip olacak” notunu düştü.

FLÜTÜNÜ BAĞIŞLADI

Şarkıcı Melek Mosso da müzisyenlere destek için flütünü bağışlayacağını söyledi. Levent haberi şu ifadelerle duyurdu:

Sevgili  @MelekMossoaradı. “Abiciğim sahne emekçileri için başlattığın kampanyaya sahnede çaldığım flütü bağışlamak istiyorum” dedi. Cansın Melek! Bu flüte en yüksek parayı veren aynı zamanda sahne emekçilerinin faturalarına destek olmuş olacak.

Haluk Levent ve Ceylan Ertem’den ortak parça