Ünlü isimler baskın yedi

Yayın tarihi: 3 Haziran 2021 Perşembe 1:08 pm - Güncelleme: 3 Haziran 2021 Perşembe 1:08 pm

İrem Derici, Enis Arıkan ve Buray gibi ünlü isimlerin da aralarında bulunduğu gruba polis baskın yaptı. Gruba tek tek ceza yazıldı.

Uzun süredir korona virüs tedbirleri sebebiyle kafe ve restoranlar kapalı ve sokağa çıkma yasakları uygulanıyordu. Geçtiğimiz gün duyurulan yeni kararların ardından açılan kafe ve restoranlara herkes akın etmeye başladı. Bu isimlerin arasında Cem Belevi, Enis Arıkan, Buray ve İrem Derici de yer aldı. İrem Derici, Derya Uluğ, Cem Belevi, Enis Arıkan, Enes Batur, Cenan Adıgüzel ve Emre Aslan, önceki akşam Yeniköy’deki Kaşıbeyaz adlı mekandaydı. Ortak arkadaşlarının doğum günü için organize edilen yemek davetine katılan ünlü isimler, canlı müzik eşliğinde eğlendi.

CEZAYA TEPKİ

Hürriyet’te yer alan habere göre; mekana gelen polis ekipleri, yasağa uymayan 15 kişiye para cezası uyguladı. İrem Derici ve Derya Uluğ, gecenin sonunda dışarıda bekleyen basın mensuplarına görüntü vermemek için mekanı arka kapıdan terk etmek istedi. Fakat burada da karşısında kameraları bulan Uluğ, içeriye geri döndü. İrem Derici ise “Sıkıntı yok, cezamız neyse öderiz. Bir arkadaşımızın doğum gününü kutladık. Saat aşımı oldu, okey. Cezamız neyse ödeyeceğiz, bitti gitti” dedi.