Ünlü İş İnsanı Hikmet Sönmez sokak hayvanları için mücadele ediyor

Yayın tarihi: 27 Temmuz 2021 Salı 4:51 pm - Güncelleme: 27 Temmuz 2021 Salı 5:03 pm

Ünlü iş insanı Hikmet Sönmez sokak hayvanları için mücadelesine devam ediyor. Beyond Protocol Türkiye marketing menajeri olan 25 yaşındaki ünlü iş insanı Hikmet Sönmez aslen İstanbul doğumludur. Bir yandan sosyal medya uzmanlığı ile ön plana çıkmayı iyi bir şekilde başaran iş insanı birçok ünlünün sosyal medya yönetim çalışmaları ile yerini alıyor. Acun Media ve Efe Enterprice gibi birçok ünlünün sosyal medya yönetim çalışmaları ile ön plana çıkarken şu an bir yandan da Beyond Protokol marketin menajeri olarak çalışmalarına devam ediyor ve sosyal medya danışmanlıkları veriyor.

YAPTIĞI HER İŞİYLE ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR…

Ünlü iş insanı Hikmet Sönmez her ne kadar daha çok genç yaşında olsa bile azmi ve çalışmaları ile ön planda yer almayı başarıyor. Bu kadar başarılı bir şekilde çalışmalarına devam ederken bir yandan da sokak hayvanlarına düşkünlüğü ile biliniyor. Her ay kazancının belirli bir kısmını sokak hayvanlarının beslenmesinden tedavilerine varana kadar her şeyi harcıyor olması aslında temiz kalbi ile ne kadar farklı bir yapısı olduğunu gösteriyor. Hikmet Sönmez her attığı adımda başarılı olan adından bahsettirmeyi başarıyor. Sosyal medya uzmanlığı konusunda kısa sürede çok iyi yerlere gelmeyi başaran Hikmet Sönmez, birçok ünlü media ve ünlü ismin sosyal medyalarının yönetimleri de ilgileniyor.

Aslında ünlü iş insanı yaptığı her iş ile ne kadar başarılı bir yapısının olduğunu ön plana çıkarmayı başarıyor. Beyond protocol Türkiye marketing çalışmaları ile bilinen ünlü iş insanı şu an birçok alanda sosyal medya danışmanlıkları vermeye devam ediyor. Hem işinde oldukça başarılı bir isim olması hem de attığı her adımda sokak hayvanlarını düşünerek hareket etmesi hayatında nasıl bir yol izleyerek iyi yerlere geldiğinin en güzel göstergesi oluyor. Bu güne kadar yaptığı her iş ile çok iyi yerlere gelmeyi başarmış ve ne zaman sokak hayvanlarının kendisine ihtiyacı olursa maddi manevi anlamda yanlarında yer almayı başarmıştır. Ünlü iş insanı Hikmet Sönmez adeta sokak hayvanlarının bir numaralı dostu…