Ümit Özdağ’dan Süleyman Soylu’ya: 10 yaşındaki çocuklar üzerinden saldırılır mı?

Yayın tarihi: 4 Nisan 2023 Salı 12:25 pm - Güncelleme: 4 Nisan 2023 Salı 12:28 pm

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Meclis’te yaptığı konuşmada 10 yaşındaki oğlu üzerinden şantaj yapıldığını belirterek Süleyman Soylu’ya seslendi. Özdağ, Soylu’ya, “Hiçbir zaman seviyeyi düşürmedim” diye seslendi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya üzerinden O.D isimli bir kişinin Zafer Partisi yöneticilerine iftirada bulunduğunu ve 10 yaşındaki oğlu üzerinden şantaj yaptığını söyledi. Özdağ, O.D’nin hakkında açılan dava kapsamında mahkemede verdiği ifadelerde, “Sayın Soylu’ya istihbarı akışı sağladım. Whatsapp hattından bilgi verdim” dediğini aktardı.

Bakanlıktan bilgi aldığını söyleyen Ümit Özdağ, Süleyman Soylu’ya yanıt verdi!

“SÜLEYMAN BAK…”

Özdağ, Soylu’ya seslenerek şu ifadeleri kullandı:

“Süleyman bak benim seninle çok kavgam oldu. Ama hiç bir zaman seviyeyi düşürmedim. Akrabaların, oğlun üzerinden sana herhangi bir ithamda bulunmadım. Üstelik senin oğlun 10 yaşında da değil. Üstelik oğlunla ilgili ortada o kadar çok kriminal ifade var ki ama  yakışmaz diye yapmadım. 10 yaşındaki çocuklar üzerinden siyasette saldırılır mı? Hem de sosyal medya teröristleriyle. Devletin istihbarat yetkilileri bu işler için kullanılır mı? Milletin namusuna saldırılır mı? Senin annen kız kardeşin yok mu? Senin karın yok mu? Kardeşim böyle ahlaksız heriflerle nasıl işbirliği yaparsınız? Yalansa çıkın söyleyin yalan olduğunu. Ama yalan olmadığı için şimdiye kadar ağzınızı açıp konuşamadınız. Hala mahkeme dosyalarında bunlar duruyor ve ağzınızı açmıyorsunuz.”