Ümit Özdağ: Meral Akşener’den geri dönüş olmadı

Yayın tarihi: 8 Aralık 2023 Cuma 5:58 pm - Güncelleme: 8 Aralık 2023 Cuma 5:58 pm

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ yerel seçimlerde iş birliği için İYİ Parti’den randevu talep ettiklerini hatırlatarak Meral Akşener’den geri dönüş gelmediğini açıkladı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Aksaray’da esnafı ziyaret etti. Ziyaret sırasında açıklamada bulunan Özdağ, partisinin yerel seçimlerde İç Anadolu’da yükseliş göstereceğini savunarak İYİ Parti’den istediği randevuyla ilgili konuştu.

Yerel seçimlerde iş birliği yapmak için İYİ Parti’den randevu talep ettiklerini ancak şu ana kadar geri dönüş yapılmadığını belirten Özdağ şu ifadeleri kullandı:

“İYİ Parti’ye bir çağrıda bulunduk ‘Bir seçim iş birliği yapalım’ dedik. Ancak şu ana kadar, randevu talep etmemize rağmen, Sayın Meral Akşener’den bir geri dönüş olmadı, bekliyoruz. Umarım doğru bir karar veriler. Bir araya gelir ve böyle bir seçim iş birliğinin, Türkiye siyasetinde nasıl önemli bir etki yapacağını birlikte değerlendirme imkanımız olur. Ama biz üzerimize düşen görevi yaptık. Bundan sonra İYİ Parti’den gelecek cevabı bekliyoruz.”

Ümit Özdağ: Hayatımdaki en kötü iş Akşener ile parti kurmak oldu

Ses kayıtları ortaya çıktı! Seçil Erzan mağdurları ikna etmek için Fatih Terim’i öne sürmüş

Kaynak: TELE1