Ukraynalı yetkili ‘içki fonlu’ Haluk Bayraktar paylaşımını sildi
30 Mart 2022 Çarşamba

Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Danışmanı Mihail Podolyak, BAYKAR Savunma Genel Müdürü Haluk Bayraktar ile içkili bir mekandaki fotoğrafını paylaştı. Podolyak, kısa süre sonra paylaşımını silerek yeni bir fotoğraf paylaştı.
Rusya ve Ukrayna heyetleri arasındaki müzakerelere İstanbul ev sahipliği yaptı. Ukrayna heyeti ve Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski, müzakerelerin olumlu geçtiğini bildirdi. Ukrayna ayrıca Türkiye dahil 8 ülkenin taraflar arasında garantör olmasını istedi. Rus heyet ise müzakereleri ‘yapıcı’ olarak değerlendirdi.
ZİRVEDEKİ İSİM İLE İÇKİLİ MEKANDA
Zirvede Ukrayna heyetinde yer alan Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Danışmanı Mihail Podolyak, Twitter hesabından BAYKAR Savunma Genel Müdürü Haluk Bayraktar ile içkili bir mekanda olan fotoğrafını paylaştı. Kısa süre sonra paylaşımını silen Podolyak, Bayraktar ile yeni bir fotoğrafını tweet attı.
Benzer Haberler
Dünya ‘Kanlı Ay’a kilitlendi! Boğaz’da görsel şölen
16/05/2022 12:03
Tüketiciler Birliği’nden etiket aldatmacasına müdahale
16/05/2022 12:02
Pil teknolojilerinde umut veren keşif
16/05/2022 12:00
Yargıtay, Emine Bulut’u öldüren Fedai Varan’ın cezasını onadı
16/05/2022 11:59
Otobüs şoförü ‘psikolojim bozuldu’ diyerek kontak kapattı
16/05/2022 11:54
Bakan Özer tüm öğrencileri ilgilendiren kararı duyurdu
16/05/2022 11:53