Uğur Dündar’dan Süper Kupa tepkisi: ‘Taçsız Kral’ yaşasaydı…

Yayın tarihi: 8 Nisan 2024 Pazartesi 3:24 pm - Güncelleme: 8 Nisan 2024 Pazartesi 3:27 pm

Fenerbahçe Divan Başkanı Uğur Dündar, Galatasaraylı futbolculara Süper Kupa maçı üzerinden Metin Oktay’ı hatırlatarak tepki gösterdi. 

Şanlıurfa’da oynanan Süper Kupa maçına U-19 takımıyla çıkan Fenerbahçe, Mauro Icardi’nin ilk dakikada attığı gol sonrası sahadan çekildi. Sarı lacivertliler sahadan çekilince Galatasaraylı futbolcular kutlamaya yapmaya başladı. Kutlama ve gole Fenerbahçe’den ilk tepki Divan Başkanı Uğur Dündar’dan geldi. Galatasaray efsanesi Metin Oktay’ı hatırlatan Dündar şu ifadeleri kullandı:

“Tüm futbolseverlerin gönlünde taht kurmuş “Taçsız Kral” Metin Oktay yaşıyor ve dün gece kaptanlık yapıyor olsaydı, ilk dakikada ayağına gelen o topu kaleye göndermek yerine, auta atardı! Ayrıca takım arkadaşlarının sanki zorlu bir maçtan sonra kupayı almışlar gibi çocuksu sevinç gösterileri yapmalarını engeller, olgunlukla kabul ederdi. Çünkü Fenerbahçelilerin o eylemi sadece kendi kulüpleri için değil, TFF’nin adaletsizliğine karşı bütün kulüpler için yaptıkları bir eylem olduğunu bilirdi. Eeee insan durduk yere “Taçsız Kral” olarak anılmıyor! Mekanı cennet olsun…”

Süper Kupa kutlamasına katılmadı Fenerbahçeliler övgü yağdırdı

Kaynak: HABER MERKEZİ