Ufuk Özkan’dan yeni açıklama: İdmanlıyım, oğlum için döneceğim

Yayın tarihi: 14 Temmuz 2023 Cuma 3:51 pm - Güncelleme: 14 Temmuz 2023 Cuma 3:51 pm

Karaciğer yetmezliği nedeniyle organ bağışı için sıraya girdiğini açıklayan oyuncu Ufuk Özkan haftaya hastaneye yatacak. Özkan en kısa zamanda geri döneceğini söyledi.

‘Emret Komutanım’ ve ‘Geniş Aile’ dizilerinde rol alan ve kilo verdiği için hayranlarını endişelendiren oyuncu Ufuk Özkan, karaciğer yetmezliği nedeniyle organ nakli başvurusunda bulundu. Bir süredir uzman doktorların kontrolü altında olduğunu söyleyen oyuncu, haftaya hastaneye yatacağını söyledi.

12 ay ömrü kaldığı iddia edilmişti! Ufuk Özkan’ın kardeşinden duygulandıran paylaşım

‘İDMANLIYIM’

Gazeteci Seyhan Erdağ’a konuşan Özkan, moralinin yerinde olduğunu ve haftaya hastaneye yatışının planlandığını söyleyerek “En kısa zamanda ayağa kalkmak gibi bir huyum var. Ne olursa olsun tevekkülüm de hep var. Önemli olan düşmek değil bir kez daha bir kez daha ayağa kalkabilmektir, idmanlıyım bu konuda” dedi.

Oyuncu Ufuk Özkan’dan üzen haber! Hastalığı ortaya çıktı

‘OĞLUM İÇİN DÖNECEĞİM’

Hastalığı yeneceğine inandığını vurgulayan Özkan şöyle devam etti: “Çok sevildiğimi gördüm, telefonum durmuyor. Ne mutlu bana, sevenlerim ve aşık olduğum meslek için en kısa zamanda döneceğim. En önemlisi de oğlum Eren için döneceğim.”

12 ay ömrü kaldığı iddia edilen Ufuk Özkan’dan sağlık durumuna ilişkin açıklama