Ucuz yemek, 110 bin maaş… Vekiller şimdi de ‘indirimli’ kayak tatiline çıkacak

Yayın tarihi: 11 Ocak 2024 Perşembe 10:32 am - Güncelleme: 11 Ocak 2024 Perşembe 10:33 am

Türkiye’de yoksulluk her geçen gün yaygınlaşırken, vekiller ‘indirimli’ kış tatiline çıkacak. AKP’li Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Milletvekili Murat Cıngı’nın organizasyonuyla 600 vekil ve yakınları ücretsiz kayak eğitimi verilecek.

Türkiye’de döviz kurunda yaşanan artış durmuyor. 11 Ocak’ta dolar kuru 30 lirayı görürken, artan maliyetler karşısında yurttaşın geçim derdi de her geçen gün büyüyor.

Emekli, asgari ücretli ve dar gelirli vatandaş adeta ‘yaşam savaşı’ verirken, TBMM’deki 600 milletvekili için ‘indirimli kış tatili paketi’ hazırlandı.

Sözcü’den Deniz Ayhan’ın haberine göre, AKP’li Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve AKP’li Milletvekili Murat Cahid Cıngı’nın organizasyonuyla hem vekillere hem de yakınlarına ücretsiz snowboard ve kayak eğitimi verilecek.

VEKİLLERE KAMPANYA MESAJI GÖNDERİLDİ

Milletvekillerine “Erciyes Sayın Milletvekillerimizi bekliyor” yazılı broşürler gönderilerek, indirimler ve otel fiyatları hakkında bilgi verildi. Murat Cahid Cıngı, milletvekillerine yolladığı mailde de Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin kendileri için yaptığı kampanyayı tanıttı.

Cıngı, “Sömestr tatilinin yaklaştığı bu dönemde Erciyes Kayak Merkezi’nin destinasyon yönetim şirketi Erciyes A.Ş. ile birlikte siz değerli milletvekillerimiz ve yakınlarınız için kış boyu devam edecek bir tatil kampanyası organize etmiş bulunuyoruz’’ dedi.

VEKİLE YÜZDE 50 İNDİRİM

Milletvekilleri ve yakınlarının yararlanacağı indirimli tatil kampanyası dahilinde kayak eğitiminden ücret alınmazken, kayak ve snowboard, kıyafet gibi ekipmanlarda yüzde 50 indirim yapılacak. Vekiller, Erciyes Dağı ve Kayseri şehir merkezindeki 19 ayrı otelde de yüzde 50’ye varan indirimlerden yararlanabilecek. “Erciyes’in dinlendirici atmosferini keşfetmeye hazır mısınız?” başlığı ile hazırlanan broşürlerde milletvekillerine Kayseri ve Erciyes’te kampanyaya dahil oteller ve fiyatları bildirildi, yararlanabilecekleri imkanlar tek tek sıralandı.

Vekil maaşları 110 bin lira oldu

Ucuz Meclis lokantasında kuyruk! Eski vekilin oğlu şikayetçi

Milletvekilleri zor durumda! TBMM lokantasına zam geldi

Kaynak: TELE1