TV100’den SADAT reklamı açıklaması: Siyasi bir fırtına koparılmak istenmektedir

Yayın tarihi: 15 Ocak 2023 Pazar 1:41 pm - Güncelleme: 15 Ocak 2023 Pazar 1:41 pm

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “paramiliter artıkları” dediği SADAT’ın silahlı ve maskeli reklamı Uğur Dündar ile konuk olduğu programda yayımladı. TV100,  Kılıçdaroğlu, Dündar ve kendilerinin operasyona hedef olduklarını ve sorumluların çıkışının verildiğini açıkladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TV100’de Uğur Dündar’ın konuğu oldu.  Program sırasında Kemal Kılıçdaroğlu’nun kapısının önüne giderek seçim güvenliğini işaret ederek  paramiliter bir kuruluş olmakla suçladığı SADAT’ın reklamı yayımlandı.

TV100 Genel Yayın Yönetmi Alican Değer’in “servisimizin siyasi bilgi eksikliği” açıklamasından sonra kanaldan yeni açıklama geldi.

Kılıçdaroğlu’ndan SADAT tuzağına ilk tepki! ‘O az kalmış aklınızı alırım sizin’

“SADAT’IN AHLAKA SIĞMAYAN TWEETİ”

TV100’ün sosyal medya hesabı Twitter’dan yapılan açıklamada, “Kanalımız Tv100’de Sayın Kemal Kılıçdaroğlu yayını sırasında dikkatsizlik ve özensizlik sonucu yayına giren 8 saniyelik SADAT reklamı nedeniyle siyasi bir fırtına koparılmak istenmektedir. Kanalımız Tv100, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Sayın Uğur Dündar ile birlikte bu olayın mağdurları arasındadır. SADAT yetkililerinin “Gol” diye attıkları ahlaka sığmayan Tweet’den yola çıkarak bir operasyona hedef olduğumuz ortaya çıkmıştır. Bu nedenle Reklam Genel Müdürü ve yayın sorumlusunun çıkışı verilmiştir. Böylesi bir olayın tekrar etmemesi için de bütün önlemler alınmıştır. Üzgünüz” denildi.

Merdan Yanardağ’dan SADAT Başkanı’na ‘reklam’ yanıtı