Turneye çıkmışlardı! Kaza geçiren tiyatrocuların son paylaşımları

Yayın tarihi: 21 Kasım 2022 Pazartesi 11:21 am - Güncelleme: 21 Kasım 2022 Pazartesi 11:21 am

Amasya’nın Merzifon ilçesinde, Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş’ın hayatını kaybettiği kazadan önce oyuncuların son sosyal medya paylaşımları dikkat çekti. Kazada yaşamını yitiren tiyatro yapımcısı Tolga Güleryüz’ün aynı kazada yaralanan Ceyhun Fersoy’un eşi Begüm Öner’le görüntülü konuştuğu ortaya çıktı.

‘Baş Belası’ isimli tiyatro oyununu sahneledikten sonra yola çıkan tiyatro ekibini taşıyan minibüs, Amasya’nın Merzifon ilçesine bağlı Çaybaşı Köyü civarında önünde seyreden tıra arkadan çarptı.
Kazada minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan sürücü ve minibüsteki Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek, ambulanslarla Merzifon ve Suluova’daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

SON PAYLAŞIMLARI

‘Baş Belası’ adlı tiyatro oyunu için turneye çıkan ekibin, son durak olan Çorum’dan dönerken yaptıkları kaza öncesi minibüsten fotoğraf paylaştıkları, Ceyhun Fersoy’un ekip arkadaşları ve seyircilere teşekkür ettiği görüldü.

Kazada yaşamını yitiren tiyatro yapımcısı Tolga Güleryüz’ün, saatler önce aynı kaza sonrası yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ceyhun Fersoy’un eşi Begüm Öner’le görüntülü konuştuğu ve Instagram’dan karşılıklı paylaşımlar yaptıkları görüldü.

Oyuncuları taşıyan minibüs kaza yaptı