Kozmik oda gerçekleri gün yüzüne çıktı! Başbuğ engel olmaya çalıştı…

Yayın tarihi: 13 Şubat 2020 Perşembe 1:57 pm - Güncelleme: 13 Şubat 2020 Perşembe 3:07 pm

TELE1’de Evren Özalkuş’un sunduğu Türkiye’nin Geleceği programına CHP Milletvekili Bülent Tezcan, hukukçu Celal Ülgen ve CHP eski Milletvekili Dursun Çiçek konuk olarak katıldı.  FETÖ’nün siyasi ayağının uzantılarının sorgulandığı programda konuşan CHP Milletvekili Bülent Tezcan, “Kozmik oda TSK’nin en mahrem yeridir. FETÖ buraya sokuldu. İlker Başbuğ ‘buraya girmek doğru değil’ derken dönemin Başbakanı Erdoğan ‘Bizden saklayacak neyiniz var’ diyordu” ifadelerini kullandı.

Balyoz kumpas davası mağdurlarından CHP eski Milletvekili Dursun Çiçek Türkiye’yi 15 temmuz darbe girişimine getiren süreci ve yaşadıklarını anlattı. “İrtica İle Mücadele Eylem Planı”ndaki ıslak imza kumpası ile ilgi sürece değinen Dursun Çiçek, “12 Haziran 2009 FETÖ’nün yayın organı Taraf gazetesi bir manşet attı. ‘FETÖ’Yü ve Erdoğanı bitirecek eylem planı’ 26 Haziran’da  Genelkurmay Başkanı basını topladı ve dedi ki ‘Bu kağıt parçasıdır. Milletin enerjisini boşa harcıyoruz yazık ediyoruz’ o toplantı yapılırken bir davet daha geldi Dursun Çiçeği Ergenekon Terör Örgütü üyeliğinden soruşturmak üzere avukatıyla birlikte 30 Haziran da özel yetkili savcılığa bekliyoruz

FETÖ KOZMİK ODAYA SOKULDU

CHP Milletvekili Bülent Tezcan da FETÖ’nün siyasi ayağının stratejik dönemeçlerde kendini gösterdiğini ifade ederek, “FETÖ’yü kozmik odaya soktular. Kozmik oda TSK’nin en gizli yeridir. Dönemin Genel Kurmay Başkanı İlker Başbuğ, Dönemin Başbakanı Erdoğan’a diyor ki buraya birilerinin girmesi doğru değil. Devletin gizli bilgileri var. Erdoğan da yanıt olarak ‘bizden saklayacak neyiniz var?’ diyor. Şimdi de diyorlar ki FETÖ girdi… E biz diyordun? O zaman sende o FETÖ’nün bir parçasıydın” diye konuştu

TÜRKİYE’YE KURULAN KUMPAS DEVAM EDİYOR

Ergenekon davası avukatı olarak anılan Avukat Celal Ülgen 15 Temmuz darbe girişiminin Amerika tarafından gerçekleştirildiğini belirterek, “Fetullah Gülen’in 15 Temmuz’daki kalkışması aslında Amerika tarafından Türkiye’ye yapılmak istenen önemli bir çıkarma harekatıydı. Türkiyeyi işgal harekatıydı” ifadelerini kullandı.

Türkiye’ye kurulan kumpasların bugün de devam ettiğini söyleyen Ülgen, “O Türkiye’yi işgal hareketinin bugün bir devamı var. Suriye’de. Öbür taraftan da bizi Suriye’de Rusya ile Esad rejimiyle karşı karşıya getirerek emellerine nail olmak istiyor. Bu da Türkiye’yi işgal planıdır. Ve ne yazık ki bu güne kadar bizi dinlemeyen siyasi iktidar, bundan sonra da dinlemeyecek ve o kaçınılmaz sonla baş başa kaldığı zaman eyvah diyecek” dedi.