Türk ve Afrikalı öğrencilerin cinsel ilişki iddialarının olduğu Karabük’te bir öğrenci canına kıydı

Yayın tarihi: 26 Mart 2024 Salı 9:38 am - Güncelleme: 26 Mart 2024 Salı 10:15 am

Son dönemde Türk ve Afrikalı öğrencilerin cinsel birliktelik iddialarıyla gündeme gelen Karabük’te KYK yurdunda kalan bir öğrenci canına kıydı.

Karabük’teki bazı öğrencilerin Afrikalı öğrencilerle birlikte olduktan sonra HPV ve HIV gibi cinsel yollarla bulaşan hastalıklara yakalandıkları iddiaları Türkiye’de infial yaratmıştı. Karabük, son olarak bir üniversite öğrencisinin intiharı ile gündeme geldi.

Türk ve Afrikalı öğrencilerin cinsel ilişki iddiaları sonrası Karabük Üniversitesi’nden açıklama

ODA ARKADAŞLARI YEMEKHANEYE GİTMİŞLER

Safranbolu ilçesinde yer alan Kredi ve Yurtlar Kurumu’na (KYK) bağlı İsmail Necati Efendi Erkek Öğrenci Yurdu’nda kalan ve Edebiyat Fakültesi’nde Sanat Tarihi bölümü öğrencisi olan B.Y., oda arkadaşlarının sahur yapmak için yemekhaneye gittiği sırada 3. kattan atladı.

Karabük İletişim Derneği Başkanı Alpboğa: Üniversitede bir fuhuş çetesi var

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri 24 yaşındaki gencin hayatını kaybettiğini belirledi. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

SOSYAL MEYDA HESABINDA PAYLAŞMIŞ

Öte yandan üniversite öğrencisinin, intihar öncesinde sosyal medya hesaplarından fotoğraflarını sildiği belirtildi. Ayrıca Yıldırım’ın, sosyal medya hesabındaki biyografisine, “Umarım bu dünyadaki son günüm (26.03.2024 01:30)” ifadelerini yazdığı da görüldü.

Kaynak: TELE1