Turgutlu’da kimliği belirsiz kişiler ağaçlara zarar verdi

Yayın tarihi: 18 Temmuz 2023 Salı 3:15 pm - Güncelleme: 19 Temmuz 2023 Çarşamba 3:17 pm

Turgutlu Belediyesi tarafından üç yıl önce dikilen 10 ıhlamur ağacı kimliği belirsiz kişi veya kişilerin saldırısına uğradı.

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Turgutlu’yu daha yeşil bir görünüme kavuşturmak amacıyla Turgutlu Devlet Hastanesi Acil Yolunda yapılan yeşillendirme çalışmaları kapsamında ekilen ıhlamur ağaçları kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kırılarak ağaçlara zarar verildi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin yaptıkları incelemeler sonrasında, cadde üzerinde yaklaşık 10 ıhlamur ağacının kırıldığı tespit edildi.

“BU VİCDANSIZLIĞIN EN BÜYÜĞÜDÜR”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Devlet Hastanesinin Acil Yolu’nda bulunan üç yıl önce diktiğimiz ve yaklaşık 8 yaşlarındaki ıhlamur ağaçlarımız kötü niyetli zihniyetler tarafından kırıldı. Yıllarca bu ağaçların bakımlarını yapıyor ve yetiştiriyoruz. Özenle yetiştirip yıllarca emek harcadığımız bu ağaçları bu hale getirenleri şiddetle kınıyorum. Daha yeşil bir Turgutlu için yaptığımız bu çalışmaları korumak hepimizin görevi. Bu işin takipçisi olacağımızı bildiriyor, vatandaşlarımızın takdirine sunuyorum” dedi.