Gazeteci Murat Ağırel, AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok‘un mal varlığı hakkındaki çarpıcı değerlendirmeleri TELE1’de anlattı.

Eksik malvarlığı beyanı iddiasıyla gündeme gelen AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok’un Antalya’da 600 dairesinin olduğu iddia edilmişti. Altınok’un mal varlıkları gündemde yerini korurken TELE1’de Ümit Zileli’nin sunduğu Sabah Pusulası programıan konuk olan Gazeteci Murat Ağırel çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Turgut Altınok lafı çevirdi: Ben değil Yavaş istifa etmeli

“ÇIKSIN BUNA DA YALAN DESİN”

Turgut Altınok’un kardeşinin bile mallarını üzerine geçirdiğini söyleyen Ağırel ”  Bir de kız kardeşi var, Yıldız Altınok diyor ki babamdan mal kaldı beni en iyi kim temsil eder abimler temsil eder, vekalet çıkarıyor, mal paylaşımı yapılacak, bir bakıyor kadıncağız, üstüne kalması gereken bütün malları , Tugut Altınok, Hacı Altınok kendi üzerlerinde geçirmişler, üzerine bir şey bırakmışlar ama çok az, bunun üzerine dava açıyor, verdiğim vekaleti kötüye kullandı bunlar diyor. Buna da çıksın yalan desin diye bilir mi?

Altınok’un kızları RTÜK’te işe sınavsız girdi iddiası! Mansur Yavaş ‘KPSS’ye girdiler mi?’ diye sordu

“ABİM AZ SÖYLEMİŞ DAHA ÇOK MALIMIZ VAR”

Sözlerine devam eden Ağırel ” Bunun üzerine mahkeme karar veriyor gerçekten de yapılanın suç olduğuna tespit ediyor, bazılarını tesciline bazılarının reddine karar eriyor onaylıyor Yargıtay’a gönderiyor daha yeni. Kardeşi Yıldız Altınok Barış Terkoğlu’na da gider kardeşi konuştu, abim az söylemiş daha fazla malımız var dedi. Barış Terkoğlu demiyor bunu kendi kardeşi söylüyor. Bizim daha çok malımız var abim beyan etmemiş bunları, Bizim kooperatif evimiz var mesela diyor mal beyanında onu da görmedim diyor. Ablası açıklama yapıyor, Turgut arsalarını değerlendirdi Antalya’da olduğu gibi 600 daire yaptırdı, bak abla da doğruluyor, tapuyu soruyorsun ona rağmen yok deniyor, yok dediniz görsellerini sundum, yok dediniz tapusunu sundum, şimdi de diyor ki tapuyu sundun ama orada da benim adım yok kardeşimin adı var, buna da bizim inanmamızı bekliyor. ” ifadelerini kullandı.