Tur için sahaya çıkıyorlar! Başakşehir-Gent maçı, saat kaçta, hangi kanalda?

Yayın tarihi: 15 Mart 2023 Çarşamba 8:13 am - Güncelleme: 15 Mart 2023 Çarşamba 8:13 am

Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu ikinci maçında Belçika’nın Gent takımını konuk edecek. 1-1’in rövanşında çeyrek final için sahaya çıkacak olan Turuncu Lacivertliler, ülke puanına da katkı sağlamaya çalışacak. Başakşehir-Gent maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtları, muhtemel 11’ler ve karşılaşma öncesi detaylar haberimizde.

Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında sahasında Gent ile karşılaşacak. Turuncu-Lacivertliler, deplasmanda 1-1 biten maçın rövanşında evinde galip gelip, tur atlayarak çeyrek finale kalmaya çalışacak. Başakşehir’de ismi UEFA’ya bildirilen listede bulunmayan Caner Erkin forma giyemeyecek.

Başakşehir-Gent maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak ve bu akşam saat 20.00’de başlayacak Başakşehir-Gent maçı TV 8,5’tan şifresiz olarak ekranlara gelecek. Müsabakada Fransız hakem Benoit Bastien’in düdük çalacak.

Başakşehir-Gent muhtemel 11’ler:

Başakşehir: Volkan, Ömer Ali, Touba, Duarte, Lima, Mahmut, Berkay, Aleksic, Deniz, Serdar, Okaka

Gent: Nardi, Piatkowski, Ngadjui, Fortuna, Hong, De Sart, Alessio, Samoise, Kums, Cuypers, Orban

Emre Belözoğlu’yla 14. müsabaka

Başakşehir, Emre Belözoğlu yönetiminde Avrupa kupalarında 14. sınavını verecek. Turuncu Lacivertliler, Belözoğlu idaresinde geride kalan 13 karşılaşmada 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 yenilgiyle sahadan ayrıldı. Medipol Başakşehir, bu maçlarda 27 gol atıp, kalesinde 8 gol gördü. Bu başarılı performansını tekrarlayarak tur isteyen temsilcimiz ülke puanına da katkı sağlamak adına mücadele verecek.

‘Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok’

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, “İlk maçta öne geçtik ama üstünlüğümüzü koruyamadık. Zor bir maç bizi bekliyor ama kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Çeyrek finale yükselmek, Konferans Ligi’nde gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Takımımız buna hazır. Elimizden geleni yapacağız” açıklamasında bulundu.

Başakşehir ve Sivasspor çeyrek final için sahaya çıkacak