Tuncay Özkan’dan hakkındaki iddialara yanıt! “FETÖ’cüler itibar suikastı yaptı”

Yayın tarihi: 19 Mayıs 2023 Cuma 5:37 pm - Güncelleme: 19 Mayıs 2023 Cuma 5:37 pm

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, 14 Mayıs seçim gecesiyle ilgili tartışmalarının ardından hakkında öne sürülen iddialara sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla yanıt verdi. ANKA Haber Ajansı ve KRT’nin sahibi olmadığı belirten Özkan, FETÖ’cüler tarafından kendisine itibar suikastı yapıldığını belirtti.

14 Mayıs seçimlerinin gerçekleştirildiği gece CHP’nin seçim sistemi hakkında gündeme gelen tartışmalar devam ediyor. ANKA Haber Ajansı’nın verilerini geç yayımlaması ve CHP’nin seçim sisteminin halka arz edilmemesi nedeniyle çıkan tartışmalarda iki isim ön plana çıktı. Bu isimler Onursal Adıgüzel ve Tuncay Özkan oldu.

CHP İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, hakkında öne sürülen iddialara ilişkin sosyal medya hesabından bir “Eyvallah, başlıyoruz” başlıklı bir video yayınladı.

Açıklamasında bazı isimlerin fotoğraf ve paylaşımlarına yer veren Özkan, söz konusu iddiaların “FETÖ’cüler tarafından öne sürüldüğünü” ve “bir itibar suikastı olduğunu” savundu.

Tuncay Özkan’ı ağlatan anlar: ANKA da KRT de benim değil

Özkan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

*İddia şu, ben ıslak imzaları tutanakları aldım gece iki üç arasında, bunları Saray’a götürdüm. Saray buna 95 milyon dolar ödedi.Nasıl ödedi ıslak imzalı tutanakları götürdüğüm için. Arkadaşlar ıslak imzalı tutanak ne demek? Bu tutanak seçime giren bütün partilere götürülüyor. Bu durum itibar suikastına dönüşmüş durumda.

*Fettullahçı arkadaşların uydurdukları bir yalan silsilesi üzerine, çok büyük paralar harcayarak, yaklaşık 1.5 milyonu aşkın tweet atarak feyk hesaplar ile oluşturdukları bir algı operasyonu ile karşı karşıyayız

*Tuncay Özkan ayrıca ANKA Haber Ajansı’nın sahibi değilim.