TÜGVA koordinatörü: İslam’a karşı algı operasyonu

Yayın tarihi: 17 Ekim 2021 Pazar 11:07 am - Güncelleme: 17 Ekim 2021 Pazar 11:07 am

TÜGVA Ortaokul Koordinatörü Fatih Yüksel, ‘kadrolaşma’ iddialarını ‘İslam’a operasyon’ olarak değerlendirdi. Yüksel, “Açıklama yapanlar dinle imanla her zaman problemi olan kişi ya da gruplar” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın kurucuları arasında yer aldığı TÜGVA (Türkiye Gençlik Vakfı) hakkında ‘kadro atama belgeleri’ paylaşıldı. Belgelerde devlet kamu kurum ve kuruluşlarına çok sayıda TÜGVA’lı ismin yerleştirildiği yer aldı. Paylaşılan belgelerde TÜGVA’lı isimlerin mevkilerinin belirlenmesini birçok siyasetçi ‘paralel yapı’ olarak adlandırdı.

TÜGVA belgelere rağmen iddiaları reddetmeye devam ediyor. TÜGVA Ortaokul Koordinatörü Fatih Yüksel’de iddiaları reddeden isimler arasında. Yüksel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda TÜGVA hakkındaki haberleri ‘operasyon’ olarak değerlendirdi. Yüksel paylaşımında “TÜGVA’ya karşı yapılan bu algı operasyonları aslında İslama yapılan bir operasyondur. Bakın açıklama yapanlar dinle imanla her zaman problemi olan kişi ya da gruplar! Bunu bugün çekirdek çitleyerek izleyenler yarın vijdanında kapanmayacak bir boşluk açacaktır” ifadelerine yer verdi.

Yüksel’in paylaşımı şu şekilde:

Yüksel tepkilerin ardından paylaşımını sildi. ?

Mehmet Metiner’den TÜGVA için itiraf gibi açıklama

Eski TÜGVA yöneticisinden peş peşe itiraflar!