Trump’ın sus parası verdiği yetişkin film uzmanı! “Kral tahtından indirildi”

Yayın tarihi: 25 Nisan 2023 Salı 8:02 am - Güncelleme: 25 Nisan 2023 Salı 8:02 am

Eski ABD Başkanı Donald Trump‘ın ilişkilerini gizli tutması kaydıyla sus parası verdiği eski yetişkin film yıldızı Stormy Daniels sessizliğini bozdu. Daniels, “Kral tahtından indirildi, artık dokunulmaz değil.” dedi.

Trump ile ilişkisi olan eski yetişkin film yıldızı Trump soruşturmasının ardından Fox Nation’dan Piers Morgan’a konuştu. “Trump’ın bana yönelik suçlarının bedelinin hapis olduğunu düşünmüyorum. Ancak diğer yaptığı şeylerden suçlu bulunursa tabii ki girmeli” diyen Daniels şu ifadeleri kullandı: “Kral tahtından indirildi, artık dokunulmaz değil. İş tanımınız önemli değil. Başkan da olsanız eylemlerinizden sorumlu tutulmalısınız.”

Trump, bu hafta Daniels’a ödenen sus parasının iş kayıtlarında gizli tutulması gerekçesiyle suçlamaların kendisine tebliğ edilmesi için hakim karşısına çıktı ve kısa süreliğine gözaltına alındı.

Morgan, Trump’ı mahkemede görmenin kendisini nasıl hissettirdiğini sorunca Daniels, “Şoke oldum. Ben sorumlu tutulmadan kurtulacak sanıyordum” yanıtını verdi.

“ÖLÜM TEHDİDİ ALIYORLAR”

“Güvenlik gerekçeleriyle” orijinal olarak geçen haftaya planlanan söyleşiyi erteleyen Daniels, düzenli olarak ölüm tehditleri aldığını söyledi. Daniels, Morgan’a yaptığı açıklamalarda artık aldığı her 10 mesajdan birinin ölüm tehdidi olduğunu belirtti. Daniels, tendisini tehdit edenler için, “İntihar bombacısı gibiler. Ruhlarının derinlerinde doğru şeyi yaptıklarını düşünüyorlar” dedi.

Trump ‘sırlarımı ifşa etti’ diyerek eski avukatına dava açtı