Trump’ın ‘sus parası’ verdiği Stormy Daniels: Kral tahtından indirildi!

Yayın tarihi: 7 Nisan 2023 Cuma 9:31 am - Güncelleme: 7 Nisan 2023 Cuma 9:32 am

Eski ABD Başkanı Donald Trump ‘sus parası’ ödediği iddia edilen yetişkin film yıldızı Stormy Daniels, gazeteci Piers Morgan’a konuştu. Daniels, “Kral tahtından indirildi, artık dokunulmaz değil. Başkan da olsanız eylemlerinizden sorumlu tutulmalısınız” dedi.

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın kendisine ilişkilerini gizli tutması için sus parası ödediği ardından da bunu örtbas etmeye çalıştığı iddia edilen eski yetişkin film yıldızı Stormy Daniels, Trump’ın “sorumlu tutulması gerektiğini” söylerken eski başkanın hapse girmemesi gerektiğini düşündüğünü söyledi.

Daniels, Trump’a kendisiyle ilgili suçlamaların ardından ceza davası açılması sonrasında ilk röportajını Fox Nation’dan Piers Morgan’a verdi. Bir buçuk saat süren söyleşide Daniels, “Trump’ın bana yönelik suçlarının bedelinin hapis olduğunu düşünmüyorum. Ancak diğer yaptığı şeylerden suçlu bulunursa tabii ki girmeli” dedi.

Trump, bu hafta Daniels’a ödenen sus parasının iş kayıtlarında gizli tutulması gerekçesiyle suçlamaların kendisine tebliğ edilmesi için hakim karşısına çıktı ve kısa süreliğine gözaltına alındı. Morgan, Trump’ı mahkemede görmenin kendisini nasıl hissettirdiğini sorunca Daniels, “Şoke oldum. Ben sorumlu tutulmadan kurtulacak sanıyordum” ifadelerini kullandı.

‘Prosedür gereği’ gözaltına alınan eski ABD Başkanı Donald Trump serbest

“KRAL TAHTINDAN İNDİRİLDİ”

“Kral tahtından indirildi, artık dokunulmaz değil” diyen Daniels, “İş tanımınız önemli değil. Başkan da olsanız eylemlerinizden sorumlu tutulmalısınız” şeklinde konuştu.

DANIELS’A ÖLÜM TEHDİTLERİ YAĞIYOR

“Güvenlik gerekçeleriyle” normal şartlarda geçen hafta gerçekleştirilmesi planlanan söyleşiyi erteleyen Daniels, artık aldığı her 10 mesajdan birinin ölüm tehdidi olduğunu belirtti. Eski yetişkin film yıldızı kendisini tehdit edenler için “İntihar bombacısı gibiler” diyerek, “Ruhlarının derinlerinde doğru şeyi yaptıklarını düşünüyorlar” dedi.

Trump’a bu hafta yöneltilen 34 suçlamada, Daniels sus parası ödendiği belirtilen iki kadından biriyken; Trump, Daniels ile ilişkiye girmediğini savunsa da sus parası ödendiğini reddetmiyor.