TRT tercümanı ağlayarak konuşan Martinez’i ağlayarak çevirdi

Yayın tarihi: 18 Aralık 2022 Pazar 10:03 pm - Güncelleme: 18 Aralık 2022 Pazar 10:03 pm

2022 Dünya Kupası Finali‘nde Arjantin, 3-3 eşitlikle sona eren maçta Fransa’ya penaltılarda 4-2’lik üstünlük sağlayarak şampiyonluğa ulaştı. Arjantinli futbolcu Emiliano Martínez’in röportajını ağlayarak çeviren TRT spikeri ise sosyal medyada gündem oldu.

2022 Dünya Kupası finalinde Lionel Messi‘li Arjantin ile Kylian Mbappe’li Fransa karşılaştı. Maçın büyük bölümünü üstün sürdüren Arjantin 2-0 öne geçmesine rağmen 80. dakikadan sonra Mbappe sahneye çıkarak maçı 2-2’ye getirdi. Uzatmalara giden maçın 108. dakikasında Messi topu ağlara göndererek skoru 3-2’ye getirse de 117’de Mbappe maça yeniden dengeyi getirdi. Maç 3-3 berabere biterek penaltılara gitti. Penaltılarda maçı Arjantin kopardı ve Dünya Kupası’nı kazandı.

TRT SPİKERİ DE AĞLADI

Maç sonu röportaj veren Emiliano Martínez “Sanki kaderimizde acı çekmek vardı. Gol atıyorduk ama olmuyordu. Ama sonunda oldu. Hala inanmıyorum, hayalimiz gerçek oldu.” ifadelerini kullandı. Bu sözleri söylerken ağlayan Emiliano Martínez’i tercüme eden TRT spikerinin de ağlaması sosyal medyada gündem oldu.

Messi bir rüyayı gerçekleştirdi! Dünya Kupası Arjantin’in