Trafik magandası kırmızı ışıkta duran otobüse saldırdı! Yumrukla camını kırdı

Yayın tarihi: 12 Ocak 2024 Cuma 5:00 pm - Güncelleme: 12 Ocak 2024 Cuma 5:00 pm

Antalya’da otomobil sürücüsü, kendisine yol vermeyen otobüsün kırmızı ışıkta durmasıyla şoförün bulunduğu kapının camını yumruk atarak patlattı.

Antalya’nın Alanya ilçesinde edinilen bilgiye göre Alanya-İstanbul seferini yapmakta olan Bünyamin Kahveci’nin kullandığı şehirler arası yolcu otobüsü kimliği belirsiz bir araç sürücüsünün saldırısına uğradı. Olay, Alanya dan yola çıkan otobüsün kırmızı ışıkta durduğu sırada yanında duran otomobilden inen ve kimliği belirlenemeyen sürücünün yumruk atarak camı patlattı.

Saldıran sürücü aracına binerek olay yerinden ayrılırken saldırıya uğrayan ve kırılan camın isabet etmesi sonucu yaralanan otobüs sürücüsü hastaneye kaldırıldı.

Yedek kaptan ise olayın ardından jandarmaya giderek şikayetçi oldu. Yedek kaptan İbrahim Demir, Alanya’dan Antalya istikametine giderken Alarahan kavşağına yaklaştığımız sırada arkamızdan bir araç kornaya basarak yol istedi. Müsait olmadığımız için lambalara kadar onu arkamızda tuttuk, yol verdiğimizde bir anda solumuza geçip küfretti, araçtan inip cama yumruk atıp camı patlattı” dedi. (İHA)

Antalya’da kaybolan Rus turist ölü bulundu

Kaynak: İHA