Trabzonspor’da başkan adaylığı başvuru süresi bitti, tek aday var

Yayın tarihi: 17 Mart 2023 Cuma 7:42 pm - Güncelleme: 17 Mart 2023 Cuma 7:43 pm

Trabzonspor‘da başkan adaylığı başvuruları için ilan edilen süre bitti. Adaylık için tek başvuru Ertuğrul Doğan’dan geldi.

Trabzonspor’da Ertuğrul Doğan, olağanüstü genel kurulda tek aday olarak seçime girecek. Bordo-mavili kulübün 25-26 Mart’ta yapılacak olağanüstü genel kurul toplantısı öncesi başkanlık başvurusunu sadece Doğan gerçekleştirdi.

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, başkan adaylığına başvuru için sürenin 17 Mart 2023 saat 18.00’da son bulduğunu, bu süre içerisinde Ertuğrul Doğan dışında başvuru yapan kimsenin olmadığını belirtti.

Sürmen, seçimin Trabzonspor camiasına hayırlı olmasını diledi.

ERTUĞRUL DOĞAN

ERTUĞRUL DOĞAN KİMDİR?

Ertuğrul Doğan 1977 yılında Trabzon’da dünyaya gelmiştir. İlk ve ortaokul öğrenimini Trabzon’da gördükten sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. Ertuğrul Doğan, 8 Nisan 2018’de Trabzonspor Kulübü Başkanlığı’na seçilen Ahmet Ağaoğlu’nun yönetim kurulunda yer alan Doğan, Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı olarak görevini yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Doğan, Trabzonspor başkan adayıdır.

Ahmet Ağaoğlu istifasını açıkladı