Trabzonspor-Basel maçında çıt çıkmayacak

Yayın tarihi: 14 Şubat 2023 Salı 10:13 pm - Güncelleme: 14 Şubat 2023 Salı 10:13 pm

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi’nde perşembe günü karşılaşacağı Basel maçı öncesinde tezahürat kararı aldı. Karara göre, Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem nedeniyle taraftar grupları maç boyunca tezahürat yapmayacak.

Trabzonspor UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Perşembe günü İsviçre temsilcisi Basel’i ağırlayacak. Bordo mavili ekip Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem nedeniyle hatıra bileti bastıracağını ve maçta elde edilecek gelirleri depremzedelere bağışlayacağını açıkladı. Öte yandan taraftarların, yas nedeniyle maç boyunca tezahürat yapmayacağı belirtildi.

Kulüp Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, maçla ilgili şunları söyledi:

“Taraftarlarımız maça gelirken oyuncak getirecek ve bu oyuncaklar depremden etkilenen çocuklarımız için hemen deprem bölgesine gönderilecek. Depremden etkilenen vatandaşlarımız maça gelmek isterler ise onları seve seve misafir edebiliriz. Maça gelecek tüm takım taraftarlarımız da renklerin kardeşliğini ortaya koymak adına kendi takım formaları ile stadyuma gelebilirler. Protokol tribününün tamamını Basel maçı için kulübümüze tahsis ederek, depremzedelere katkı sağlamaya vesile olan Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na da ayrıca teşekkür ederiz.”

UEFA’dan Türkiye kararı