Torununun dövdüğü 80 yaşındaki kadın hayatını kaybetti

Yayın tarihi: 19 Nisan 2024 Cuma 3:33 pm - Güncelleme: 19 Nisan 2024 Cuma 3:33 pm

Konya’da 31 Talha Çorum, 80 yaşındaki anneannesi Sahure Dudu Bahçeci ve teyzesi Hasibe Erdemir’i öldüresiye dövdü. Hastaneye kaldırılan Bahçeci hayatını kaybetti. Saldırgan Talha Çorum, adliyeye sevk edildi.

Konya’da Talha Çorum, anneannesi Sahure Dudu Bahçeci’ye ve teyzesi Hasibe Erdemir’e saldırdı. Bahçeci’nin dairesinden yükselen sesler nedeniyle komşuları polisi aradı. Polisler, girdikleri evde Sahure Dudu Bahçeci ile kızı Hasibe Erdemir’i kanlar içinde buldu. Anne ve kızı, çağrılan ambulansla Konya Numune Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaşlı kadının sözleri yürek burktu: İlaç için borç aldım

HAYATINI KAYBETTİ

Polisin olay yeri soruşturmasında, Talha Çorum’un, anneannesi Sahure Dudu Bahçeci’yi başını defalarca yere ve duvara vurarak, teyzesi Hasibe Erdemir’i de yumruklayarak yaraladığı belirlendi. Anneanne Bahçeci, kaldırıldığı hastanede doktorların müdahalesine rağmen bu sabah hayatını kaybetti.

3 AY ÖNCE ALMANYA’DAN GELDİ

Şüpheli Talha Çorum’un 3 ay önce Almanya’dan gelerek anneannesi Sahure Dudu Bahçeci’nin yanına yerleştiği belirtildi. Emniyette sorulara yanıt vermeyen Talha Çorum, adliyeye sevk edildi.

 

Kaynak: TELE1