Tom Cruise hayranlarına helikopterden atlayarak teşekkür etti

Yayın tarihi: 19 Aralık 2022 Pazartesi 4:59 pm - Güncelleme: 19 Aralık 2022 Pazartesi 5:00 pm

Oyuncu Tom Cruise, Görevimiz Tehlike’nin yeni bölümlerinin çekildiği sette helikopterden atladı. Cruise, bu atlayışla  Top Gun filmini seyreden izleyecilere teşekkür etmek istediğini belirtti.

Tom Cruise, başrolünde yer aldığı “Top Gun: Maverick”in sinemadaki başarısından dolayı hayranlarına teşekkür etmek için bir helikopterden atladı. 60 yaşındaki Cruise, atlayışı 2022 yapımı filmin Paramount+ yayın platformuna girmesinden hemen önce gerçekleştirdi.

Ünlü oyuncu, atlayıştan hemen önce, “Herkese merhaba, Güneşli Güney Afrika’nın üzerindeyiz. Görevimiz Tehlike – Ölümcül Hesaplaşma’nın birinci ve ikinci bölümlerini çekiyoruz. Sinemalara gittiğiniz için hepinize teşekkür etmeden yılı bitirmek istemedim ve Top Gun: Maverick’i desteklediğiniz için teşekkür ederim”dedi.

Cruise’un atlayışının ardından sözlerine şöyle devam etti:

“Nerede kalmıştım? Ah, evet. Top Gun’ı desteklediğiniz için teşekkürler: Maverick’i desteklediğiniz ve sizi eğlendirmemize izin verdiğiniz için teşekkür ederim. Bu gerçekten hayatımın en büyük onuru. Evet, çok şanslıyım. Çok sanslı. İrtifam azalıyor, o yüzden işe dönsem iyi olacak. Bu çekimi yapmalıyız. Güvenli ve mutlu bir tatil geçirin. Sinemada görüşürüz”