Tolga Akış, Zeynep Bastık ile boşanma nedenlerini açıkladı!

Yayın tarihi: 11 Haziran 2023 Pazar 11:31 am - Güncelleme: 11 Haziran 2023 Pazar 11:31 am

Şarkıcı Zeynep Bastık’la biten evlilikleri hakkında konuşan Menajer Tolga Akış, “İlişkimiz yavaş yavaş dostluğa doğru ilerliyor ve o hale geldi diye ayrılık kararı aldık” dedi.

Şarkıcı Zeynep Bastık, geçen günlerde yeni çıkaracağı şarkısı için arkadaşlarıyla yemekte buluştu. Bastık’ın davetine katılan eski eşi menajer Tolga Akış, geçen yıl boşanma kararı aldıkları şarkıcıyla ayrılık nedenini açıkladı.

Habertürk’ten Atakan Makar’ın haberine göre, Akış, “Bizim ilişkimiz zaten yavaş yavaş dostluğa doğru ilerliyor ve o hale geldi diye biz ayrılık kararı aldık. Dolayısıyla dostluğumuzu kaybetmemiz için bir sebep yok. İkimiz de birbirimizi çok seviyoruz” dedi. Akış, “Tekrardan evlenir misiniz” sorusuna ise, “Hayır. Öyle bir durumda değiliz. Gayet güzel arkadaşlığımız devam ediyor” yanıtını verdi.

Zeynep Bastık ise konuyla ilgili, “Kimse boşanmak için evlenmiyor ama biz eş olma durumunu beceremedik. Birbirimizi yıpratmadan bu işin yürümediğini gördük ve ayrılık kararı aldık. Hala görüşüyor, çalışıyoruz ama eş ve sevgili olma durumu bizim için bitti. Eş olma durumunu sürdürmek zorunda olmadığımızın farkına vardık” demişti.

Şarkıcı Zeynep Bastık ile menajer Tolga Akış, Temmuz 2022’de anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı.

Zeynep Bastık “Can güvenliğim tehlikede” diyerek sahneyi terk etti!