Ticaret odası başkanının överek aldığı TOGG satışa çıkarıldı!

Yayın tarihi: 27 Aralık 2023 Çarşamba 7:00 pm - Güncelleme: 27 Aralık 2023 Çarşamba 7:00 pm

Bursa İznik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Dede’nin test sürüşünde övgüler düzdüğü ve hizmet aracı olarak satın alınan TOGG  marka otomobil satışa çıkarıldı.

Bursa İznik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Dede’nin 19 Nisan 2022’de yaptığı test sürüşünde övgüler düzdüğü ve oda tarafından hizmet aracı olarak satın alınan TOGG marka otomobil satışa çıkarıldı.

Sözcü’nün haberine göre, otomobilin satışından elde edilecek gelir, odada çalışan ve emekli olan personelin tazminatının karşılanmasında kullanılacak.

Odanın internet sitesinden yapılan duyuruda şu ifadeler kullanıldı:

“Değerli Üyelerimiz; 2023 model TOGG / T10X V2 RWD marka hizmet aracımız satışa çıkarılmıştır. Fiyat tekliflerinizi kapalı zarf halinde en geç 10.01.2024 Çarşamba günü saat 17:00’a kadar odamız Genel Sekreterliğine teslim etmeniz önemle rica olunur. Değerlendirmeler 11.01.2024 tarihinde saat 14:00’da odamız hizmet binasında yapılacaktır. Rayiç fiyat 1 milyon 775 bin TL olarak belirlenmiş olup, bu rakamın altında verilen teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.”

“HAYIRLI OLSUN” DEMİŞTİ

Hizmet aracı olarak satın alınan TOGG’un fotoğrafını sosyal medyadan paylaşan İznik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Dede, “Odamız adına ilçemize hayırlı olsun…” notunu düşmüştü.

Macaristan Başbakanı Togg getiren Erdoğan’a at hediye etti

Kaynak: TELE1