The Falcon and The Winter Soldier ertelendi

Yayın tarihi: 23 Eylül 2020 Çarşamba 7:00 am - Güncelleme: 22 Eylül 2020 Salı 2:52 pm

Marvel’ın sinematik evreninde önemli bir paya sahip olan The Falcon and The Winter Soldier dizisi ertelendi. İşte konuyla ilgili detaylar.

The Falcon and The Winter Soldier. Bilindiği üzere Marvel sinematik evrenindeki 3. faz Avengers Endgame filmi ile sona ermişti. Endgame’in ardından gelen Spider-Man Away From Home’un geçiş filmi olduğu ve yeni fazın Black Widow ile başlayacağı dile getirilmişti.

Yalnız 4. fazla ilgili önemli bir durum daha var. O da yeni fazda pek çok dizinin yer alacak olması. Marvel yeni fazda süreci sadece filmler üzerinden yönetmeyecek. Disney+ platformunda yayınlanacak olan pek çok dizi de sinematik evrene dahil edilecek.

The Falcon and The Winter Soldier

Şimdiye kadar Disney, pek çok Marvel dizisi duyurdu. WandaVision, Ms Marvel, Loki, Hawkeye, The Falcon and The Winter Soldie ve She Hulk bu dizilerden bazıları. Eğer herşey Disney’in planladığı gibi giderse bu yapımlar önümüzdeki 2 – 3 yıl içerisinde izleyiciyle buluşmuş olacak.

Tabi ki pandemi koşulları nedeniyle şu anda hiç birşey yapımcıların planladığı gibi gitmiyor. Nitekim bu duruma dizi çıkış tarihleri de dahil. Uzun bir süredir The Falcon and Winter Soldier’ın ertelenip ertelenmeyeceği tartışılıyordu.

Bu durum geçtiğimiz gün sonunda netleşti. Disney+’ın resmi sitesinde dizinin çıkış tarihi 2021 olarak güncellendi.

Disney ilk etapta bu dizinin 2020 yılı içerisinde çıkarılmasını planlıyordu. En azından WandaVision’ın 2020 içerisinde çıkacağını biliyoruz. Hiç yoktan bu da bir şeydir.

Yapay zeka insan gibi davranmaya başladı!