Tesadüfen ortaya çıktı! Galatasaray’lı dört futbolcu İngiliz devinin radarında

Yayın tarihi: 6 Ekim 2022 Perşembe 11:21 am - Güncelleme: 6 Ekim 2022 Perşembe 11:21 am

İngiltere Premiere League ekibi Liverpool’un oyuncu gözlemcilerinin Galatasaraylı futbolcuları izlemek için Passolig almaya çalıştığı fakat başaramayınca Galatasaray yöneticilerinin yardımıyla futbolcuları izleyebildiği ortaya çıktı.

İngiltere Premiere League ekibi Liverpool’un oyuncu gözlemcileri, Galatasaraylı futbolcular Sacha Boey, Victor Nelsson, Yunus Akgün ve Kerem Aktürkoğlu’nu izlemek için Süper Lig’in 7. Haftası’nda Galatasaray’ın Arabam.com Konyaspor’u ağırladığı maçı izlemeye geldi. Passolig alarak maçı tribünden izlemek isteyen İngiliz kulübü temsilcileri bu isteklerinde başarılı olamayınca Galatasaray yöneticilerinden yardım istedi. Sarı Kırmızılı Kulüp yöneticileri oyuncu gözlemcilerine tribünde yer ayarladı.

BOEY ÖN PLANDA

İzlenen dört futbolcu arasında en ön plana çıkan isim Fransız Sağ Bek Sacha Boey. 22 yaşındaki Fransız Savunma Oyuncusu’nun yerine sezon başında takımdan gönderilmesi bekleniyordu ve yerine Leo Dubois transfer dilmişti. Boey, forma rekabetinde bulunduğu Dubois ve Omar Elabdellaoui’nin sakatlıklarının ardından formayı almış ve performansıyla göz doldurmuştu.

Fanatik’te yer alan habere göre, Liverpool bu dört futbolcuyu sezon boyunca izleyecek.

Türkiye Kupası’nda üçüncü tur kuraları çekildi! İşte Galatasaray’ın rakibi