Tepkiler sonrasın Burak Özçivit, Kevin Spacey ile fotoğraflarını sildi

Yayın tarihi: 13 Aralık 2022 Salı 10:45 am - Güncelleme: 13 Aralık 2022 Salı 10:53 am

Dünya Kupası maçlarını izlemek için gittiği Katar’da ABD’li oyuncu Kevin Spacey ile fotoğraf çektiren Burak Özçivit, gelen tepkilerin ardından paylaşımını sildi.

Burak Özçivit, iş insanı Adel Ali Bin Ali’nin davetlisi olarak gittiği Katar’da Amerikalı oyuncu Kevin Spacey ile buluşmuş, ünlü aktörle bir araya geldiği anları sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmemişti. 37 yaşındaki Özçivit’in hayranları, Spacey’nin hakkında çıkan cinsel saldırı suçlamalarını hatırlatarak buluşmaya yoğun tepki göstermişti.

İkinci kez anne olmaya hazırlanan Fahriye Evcen de eşinin fotoğraflarına kayıtsız kalmamış, Özçivit’in paylaşımına kalp emojisi koyarak yorum yapmıştı. Ancak takipçileri Evcen’in fotoğraflara yaptığı bu yorumu da eleştirmişti.

Kevin Spacey cinsel saldırı davasında suçsuz bulundu

FOTOĞRAFLARI KALDIRDI

Burak Özçivit, takipçilerinin eleştirilerini kıayıtsız kalamadı ve Kevin Spacey ile Dünya Kupası’nın yapıldığı Katar’da çekilen fotoğraflarını sosyal medyadan kaldırdı.

NELER YAŞANMIŞTI?

Oscar ödüllü 63 yaşındaki oyuncu Kevin Spacey, biri 14 yaşında bir çocuk olmak üzere birden fazla cinsel taciz ve saldırı suçlamasıyla karşı karşıya kalmıştı. Netflix, cinsel taciz suçlamalarının ardından Spacey’i başrolünde yer aldığı House of Cards dizisinden çıkarmıştı.

Spacey, hakkındaki cinsel saldırı ve taciz suçlamalarını birçok defa reddetmişti. Spacey’nin son olarak Anthony Rapp isimli oyuncuya 14 yaşındayken cinsel saldırıda bulunduğuna ilişkin dava düşürülmüştü.

Hakkında kasım ayında yeni iddialar ortaya atılan Spacey, İngiltere ve Galler’deki başlıca savcılık makamı olan Kraliyet Savcılığı Servisi’nin açtığı yedi cinsel taciz suçlamasıyla yargılanacak.

Hakkında çıkan suçlamalar nedeniyle beyazperdeden ve kamuoyundan uzun bir süre uzak kalan Spacey, 16 Ocak’ta İtalya’nın Turin şehrinde düzenlenen National Museum of Cinema etkinliğinde konuşmacı olarak yer alacak. Oyuncu aynı zamanda Yaşam Boyu Başarı Ödülü’nün de sahibi olacak.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’ten müjde!