Meclis’te kolundaki 562 bin liralık Rolex marka saatle paylaştığı fotoğrafı silen AKP Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu’dan yeni paylaşım geldi. Yenişehirlioğlu, aynı fotoğrafı tekrar paylaşıp “Bu arada alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim” dedi.

AKP Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, TBMM’de misafir ettiği hemşehrileri ile selfie çekip sosyal medyadan paylaşırken, Rolex saati görüntülendi. Takipçileri ‘Keşke biz de Rolex takıp, ıstakoz yiyebilsek. Dişin bile kaplama, milletin ağzında diş yok’’ yorumları yaptı. Yenişehirlioğlu gelen mesajlar sonrasında paylaşımını sildi.

‘SAATİMİ TAKMAYA DEVAM EDECEĞİM’

Yenişehirlioğlu X hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Sildiği fotoğrafı yeniden paylaşan Yenişehirlioğlu, paylaşımı silmesinin sebebi açıkladı. Yenişehirlioğlu’nun paylaşımı şu şekilde:

“Bu paylaşımımı silmemin sebebi şudur :Arkamda yer alan değerli Ispartalı partililerize yönelik hakaretler ve küfürlerden dolayıdır. Bu seviyesiz yorumlar silinse bile twetterde görülüyor. Oysa paylaşımım instagramda duruyor. Zira orada seviyesiz paylaşımlar silinince görülmüyor. Bu arada alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim.”

SAATİN İKİ MODELİ VAR

AKP’li Yenişehirlioğlu’nun taktığı Rolex saatin iki modeli bulunuyor. Saat, “Rolex Submariner Date’’ ve “Rolex GMT-Master’’ adıyla üretiliyor. Bu saatlerin fiyatı 16 bin 200 (562 bin lira) ile 16 bin 800 Euro arasında değişiyor.

AKP’de ıstakozdan sonra şimdi de Rolex saat krizi! Paylaşımı apar topar sildi