AKP’de ıstakozdan sonra şimdi de Rolex saat krizi! Paylaşımı apar topar sildi

Yayın tarihi: 19 Nisan 2024 Cuma 10:25 am - Güncelleme: 19 Nisan 2024 Cuma 10:26 am

AKP Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Meclis’te ziyaretine gelenlerle selfie çekip paylaştı. Kolundaki 562 bin liralık saatin görüldüğünü fark edince de paylaşımını sildi.

AKP milletvekili Şebnem Bursalı’nın Monaco’da yediği ıstakoz tartışma konusu olmuş, bir ikinci “ıstakoz” vakası da Mamak Belediyesi’nin AKP’li üyesi Salih Kahraman’dan gelmişti. Kahraman da lüks otelde yediği ıstakozla poz vermişti. Bir tepki çeken olay da Yenişehirlioğlu’nun paylaştığı fotoğrafla yaşandı.

AKP’li Şebnem Bursalı ıstakoz günahı çıkardı, tepkiler dinmedi

PAYLAŞIMI APAR TOPAR SİLDİ

Yenişehirlioğlu, TBMM’de misafir ettiği hemşehrileri ile selfie çekip sosyal medyadan paylaşırken, Rolex saati görüntülendi. Takipçileri ‘Keşke biz de Rolex takıp, ıstakoz yiyebilsek. Dişin bile kaplama, milletin ağzında diş yok’’ yorumları yaptı. Sözcü’de yer alan habere göre, Yenişehirlioğlu gelen mesajlar sonrasında paylaşımını sildi.

SAATİN İKİ MODELİ VAR

AKP’li Yenişehirlioğlu’nun taktığı Rolex saatin iki modeli bulunuyor. Saat, “Rolex Submariner Date’’ ve “Rolex GMT-Master’’ adıyla üretiliyor. Bu saatlerin fiyatı 16 bin 200 (562 bin lira) ile 16 bin 800 Euro arasında değişiyor.

AKP’de bir kez daha ıstakoz vakası

Kaynak: Sözcü