Telefonla konuşurken sobaya benzin döktü! Alevler bir anda yükseldi

Yayın tarihi: 8 Ocak 2024 Pazartesi 5:14 pm - Güncelleme: 8 Ocak 2024 Pazartesi 5:14 pm

Diyarbakır’da Z.E. isimli kişi, telefonla konuşurken sobaya tutuşması için benzin döktü. Benzin bir anda bidona sıçrayınca alevler yükseldi. Z.E. ve kedisi alevlerden arkadaşının yardımı sayesinde kurtuldu.

Olay, Diyarbakır’ın Kocaköy ilçesine bağlı kırsal Çaytepe Mahallesi’nde 5 Ocak günü sabah saatlerinde meydana geldi. Z.E., yem satış bürosunda sabah saatlerinde yaktığı odun sobasının daha çabuk tutuşması için elindeki bidonda bulunan benzini döktü.

Telefonla konuşan Z.E’nin elindeki bidonu sobadan çıkan alevler sardı. Bidonu panikle yere bırakan Z.E. bu kez ayağıyla söndürmeye çalıştı. Bidon devrilince alevler büroyu sarmaya başladı. Açık olan büronun kapısı da bu sırada kendiliğinden kapandı. Panikleyen Z.E., bağırarak yardım istemeye başladı. Bu sırada sobanın yanında olan kedi de sağa sola koşarak kurtulmaya çalıştı. Z.E.´nin sesini duyan arkadaşının yardımıyla kapı açılırken, bidon da dışarı çıkarıldı. Yangın kontrol altına alınarak söndürülürken, çıkış anı ve Z.E. ile kedinin panik anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Yoksulluk can aldı! Patlayan soba anneyi öldürdü çocuğu yaraladı

Kaynak: TELE1