Tek başına yaşayan yaşlı kadını öldüren çift her şeyi itiraf etti!

Yayın tarihi: 8 Ocak 2024 Pazartesi 8:41 am - Güncelleme: 8 Ocak 2024 Pazartesi 8:41 am

Manisa’da 85 yaşındaki Ulviye Kesici’yi darp ettikten sonra boğazını kesip öldürenler komşusu olan T.K. ve M.K. çifti çıktı. Gözaltına alınan çift yaşlı kadını tefeciye olan borçlarını ödemek için istedikleri parayı vermeyince öldürdüklerini itiraf etti.

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde bulunan 5 katlı bir binanın 1’inci katında meydana geldi. Bir süredir yalnız yaşayan Ulviye Eskici’den haber alamayan komşuları Eskici’nin evine gittiğinde yerde kanlar içerisinde buldu.

Darp edilerek, boğazı kesilmiş halde bulunan Eskici’nin cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

KATİL KOMŞU ÇİFT ÇIKTI

Olayla ilgili soruşturma başlatan Kırkağaç İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Eskici’nin komşularının ifadesine başvurdu. Yapılan araştırmada, aynı apartmanda oturan T.K. ve eşi M.K., cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı.

Sorgulamaları için Emniyet Müdürlüğüne götürülen karı-koca, ilk ifadelerinde suçu itiraf etti. Çiftin ifadesinde, tefeciye olan borçları nedeniyle bir süre önce Ulviye Eskici’den bir miktar para istedikleri ve kadının reddetmesi üzerine geçen gün saat 14.00 sıralarında maskeli bir şekilde eve girerek, darbettikten sonra boğazını keserek öldürdüklerini itiraf ettikleri öğrenildi.

Baba kendisine silah çeken oğlunu defalarca vurarak öldürdü

Kaynak: TELE1