Tedavisi bugün tamamlanan Hakan Altun kararını verdi

Yayın tarihi: 28 Nisan 2021 Çarşamba 10:29 am - Güncelleme: 28 Nisan 2021 Çarşamba 10:30 am

Tedbir amaçlı bir süre yoğun bakımda yatan sanatçı Hakan Altun bugün taburcu olacak. Ünlü sanatçının iki ay Bodrum’da dinlenme kararı aldığı belirtildi.

Kanal D’de yayınlanan ‘Şarkılar Bizi Söyler’ programının çekimleri öncesi fenalaşarak hastaneye kaldırılan ve tedbir amaçlı bir süre yoğun bakımda yatan sanatçı Hakan Altun’un sağlık durumu hakkında doktorundan yeni açıklama geldi. Prof. Dr. Ali Çetin Sarıoğlu, “Sanatçının sağlık durumu gayet iyi. Ufak bir damar tıkanıklığı vardı, o açıldı” bilgisini verdi.

Hürriyet’in haberine göre, yapımcı Polat Yağcı da dün Amerikan Hastanesi’nde Hakan Altun’u ziyaret etti. Yağcı, sanatçının tedavisinin bir gün daha devam edeceğini ve check-up yapıldıktan sonra taburcu olacağını söyledi. Yağcı, “Hakan, Bodrum’a gidip 2 ay dinlenecek. Bu sürede çalışmayacak. ‘Şarkılar Bizi Söyler’in son 4 bölümünü konuk sanatçılarla çekeceğiz” dedi.

Hakan Altun, 2007 yılında ameliyat olmuş beyninin sağ tarafında bulunan mandalina büyüklüğündeki iyi huylu olduğu tahmin edilen tümör alınmıştı. Ameliyatını yapan doktor, “Beyin zarında gelişen bir tümör. Genelde bu tip tümörler iyi huylu çıkıyor” açıklamasında bulunmuştu.

Hakan Altun’un sağlık durumuna ilişkin flaş açıklama