Tartıştığı şoföre öldüresiye tokat attı!

Yayın tarihi: 23 Ekim 2023 Pazartesi 4:15 pm - Güncelleme: 23 Ekim 2023 Pazartesi 5:30 pm

Aydın’da belediye otobüsü şoförü, tartıştığı kadının yanındaki yolcunun saldırısına uğradı. Şoförü darp eden saldırgan şikayet üzerine gözaltına alındı.

Olay, Aydın’ın Çine ilçesinde öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Efeler- Çine arasında yolcu taşımacılığı yapan belediye otobüs şoförüyle bir kadın yolcu arasında, ‘Fazla yolcu alma’ sebebiyle tartışması yaşandı.

Çine’ye gitmek için otobüse binen kadın yolcu, boş koltuk olmadığını ve ayakta gitmesi sebebiyle şoföre neden fazla yolcu aldığını sorup, ayakta yolculuk yaptığı için elini kapıya çarptığı yüzüğünün zarar gördüğünü iddia etti.

BİR ANDA SALDIRDI

Şoför Mürşit Şenocak ise otobüsün 54 yolcu kapasiteli olmasına rağmen içerde 51 yolcu olduğunu bu nedenle 4 yolcu daha alabileceğini söyledi. Bu sırada kadının yanındaki Mehmet Y., otobüs şoförü Şenocak’a saldırıp darp etti.

ŞOFÖR ŞİKAYETÇİ OLDU

Diğer yolcuların araya girmesiyle saldırgan otobüsten indirildi. Şoför Şenocak ise polisi arayıp, şikayetçi oldu. Olay otobüsün içindeki kameralara tarafından görüntülendi.

Otobüs şoförüne tekmeli yumruklu saldırı!