Tarkan: Acayip şeyler olacak

Yayın tarihi: 29 Aralık 2022 Perşembe 6:49 pm - Güncelleme: 29 Aralık 2022 Perşembe 6:50 pm

Tarkan, müzik kariyerinde 30’uncu yılını doldurdu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tarkan, “Geçen 30 yıldaki sevginiz, koşulsuz desteğiniz ve bağlılığınız için çok teşekkür ederim. Hissediyorum daha acayip şeyler olacak” ifadelerini kullandı.

Megastar Tarkan, müzik kariyerindeki 30’uncu yılını sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile kutladı.

Instagram’da gençlik yıllarından bir fotoğrafını paylaşan Tarkan, “Geçen 30 yıldaki sevginiz, koşulsuz desteğiniz ve bağlılığınız için çok teşekkür ederim. Hissediyorum daha acayip şeyler olacak” dedi.

Tarkan paylaşımına şu notu düştü:

“Yırtık kotumla, deri montumla, ‘Kıl’ bir şarkıyla merhaba demiştim sizlere… Bir ara da sarı ekoseli kıyafetimle… Ne ara geçti bu yıllar bilmiyorum ama acısıyla, tatlısıyla çok güzel geçti. Temennim daha uzun yıllar müzik aşkıyla, güzel şarkılarla, projelerle, yeni heyecanlarla, sürprizlerle bu yolculuğa devam etmek. Aramızdaki bu güçlü, köklü bağ ve yüreğimde hissettirdiğiniz sevginiz hep oldukça kim tutabilir beni/bizi. Ve hissediyorum daha acayip şeyler olacak. Geçen 30 yıldaki sevginiz, koşulsuz desteğiniz ve bağlılığınız için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Sizi seviyorum.”

Tarkan’ın ardından İzmir’de Gülşen konseri