Taraftarlar sahaya girdi, Mohamed Salah’a saldırdı

Yayın tarihi: 20 Kasım 2023 Pazartesi 1:00 pm - Güncelleme: 20 Kasım 2023 Pazartesi 1:00 pm

Mısır ve Sierra Leone arasındaki maçta sahaya atlayan iki taraftar Mohamed Salah‘a saldırdı. Salah, maç bitiminde sahadan korumalarla ayrıldı.

2026 Afrika Dünya Kupası Elemeleri’nde Mısır ile Sierra Leone ile karşı karşıya geldi. Maçı Mısır, Trezegeuet’in attığı gollerle 2-0 kazanırken maç sırasında Livepool’lu yıldız Mohamed Salah saldırıya uğradı.

TARAFTARLAR SAHAYA DALDI

Sosyal medyada yer alan görüntülerde, maçın 89. dakikasında sahaya atlayan 2 holigan Salah’a doğru yönelerek saldırıda bulundu. Liverpool forvetinin takım arkadaşlarının da Salah’ın etrafında toplandığı görülüyor.  Salah’ın takım arkadaşı Mohamed Abdelmonem’in takım arkadaşını koruduğu görülürken, görevliler müdahale etmekte zorlandı.

SALAH KORUMALARLA SAHADAN AYRILDI

Bir başka video ise, Salah’ın bir dizi askeri muhafız tarafından sahadan çıkarıldığı ve halktan bir kişinin forvetle fotoğraf çektirmek için yoğun çaba sarf ettiği görüldü.

Salah’ın bu olayda neden özel olarak hedef alındığı belirsiz olsa da, özellikle Mısır’da olmak üzere Afrika nüfusunun birçok üyesi için bir simge olarak görülüyor.

Liverpool derbiyi Salah’la kazandı, Filistin bayrakları açıldı

Kaynak: TELE1