Taciz edilen kızlara yardım etmek istedi! Boynundan bıçaklanarak öldürüldü

Yayın tarihi: 2 Aralık 2022 Cuma 4:42 pm - Güncelleme: 2 Aralık 2022 Cuma 4:44 pm

Afyonkarahisar’da 2 erkek tarafından takip edilen kızlara yardım etmek isteyen 3 çocuk babası Engin Taş, uyardığı 2 kişi tarafından boynundan bıçaklanarak katledildi.

Afyonkarahisar’da, boynundan bıçaklanan 3 çocuk babası 36 yaşındaki Engin Taş, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Engin Taş’ın, çalıştığı fırına gelen ve takip edildiklerini söyleyen iki kızı korumak amacıyla Serkan Ç. ve V.Ç.’yi uyardığı, sonrasında ise iki erkeğin saldırısına uğradığı öğrenildi. Engin Taş, kavgaya dönüşen olayda boynundan bıçaklandı. Taş, kanlar içinde yere yığılırken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Ambulansla Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan ağır yaralı Taş, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TAKİP EDİLDİĞİNİ SÖYLEYEN KIZLARA YARDIM ETMEK İSTEMİŞ

Afyonkarahisar’da, Engin Taş’ın sokakta tartıştığı kişiler tarafından boynundan bıçaklandıktan sonra götürüldüğü hastanede yaşamını yitirmesinin ardından İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri geniş kapsamlı soruşturma başlattı.

Olay yerindeki güvenlik kameraları ile görgü tanıklarının ifadelerinden yola çıkan ekipler, kavgaya karıştığı belirlenen Serkan Ç. (19) ve yeğeni V.Ç.’yi (16) gözaltına aldı. İki şüphelinin polis merkezindeki sorgularının devam ettiği öğrenildi. Engin Taş’ın çalıştığı fırına gelen 2 kızın, 2 erkeğin kendilerini takip ettiğini söylediği ve yardım istediği öne sürüldü. Kızların yardım talebi üzerine Engin Taş’ın Serkan Ç. ve V.Ç.’yi uyardığı, daha sonra çıkan tartışmanın ardından iki kişi tarafından boynundan bıçaklandığı belirtildi.

3 ÇOCUK YETİM KALDI

Afyonkarahisar’ın Erkmen beldesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verilen Engin Taş’ın evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Küçükçekmece’de bıçaklı ‘kız kaçırma’ kavgası