Syzmanski Premier Lig’in gözdesi oldu! 3 dev transfer için kapışıyor

Yayın tarihi: 23 Şubat 2024 Cuma 8:03 pm - Güncelleme: 23 Şubat 2024 Cuma 8:03 pm

Fenerbahçe’nin oyuncusu Sebastian Szymanski, Premier Lig ekiplerinin radarına girdi. İngiliz basınına göre 3 dev takım Polonyalı oyuncuya talip oldu.

İngiltere Premier Lig takımları Manchester United, Arsenal ve Tottenham’ın Fenerbahçe’nin orta saha oyuncusu Sebastian Szymanski’yi transfer etmek için yarış halinde olduğu iddia edildi.

İngiltere merkezli Team Talk’un haberine göre; Premier Lig’in üç devi, sakin geçirdikleri ocak ayının ardından gelecek yaz rekabetçi bir transfer dönemi yaşayacaklar.

3 takımın da benzer oyuncu profillerini hedef aldığı vurgulanırken, bu doğrultuda dikkat edilmesi gereken futbolculardan birinin de bu sezon Fenerbahçe’de etkileyici bir performans sergiledikten sonra birçok seçkin takım tarafından izlenen Szymanski olduğu belirtildi.

Haberde Manchester United, Arsenal ve Tottenham’ın gözlemcilerinin 24 yaşındaki oyuncuyu takip etmek için Türkiye’de olduğu ifade edildi.

Polonyalı futbolcuya İtalya’dan Milan ve Inter’in de talip olduğu kaydedildi ancak Szymanski için bir Premier Lig kulübünden teklif gelmesi halinde Serie A ekiplerinin geri planda kalacağı iddia edildi.

Haber detayında, Fenerbahçe’ye yakın kaynakların Szymanski’nin büyük bir potansiyele sahip olduğu ve bir gün en üst seviyede oynayabileceği yorumunda bulunduğu belirtildi.

Sebastian Szymanski’nin sarı lacivertli kulüp ile 2027’ye kadar sözleşmesi bulunduğu ve mukavelesinde herhangi bir serbest kalma maddesi yer almadığı hatırlatılırken, Fenerbahce’nin kendisi için yalnızca 30 milyon sterlin civarındaki teklifleri değerlendireceği belirtildi.

Syzmanski, Fenerbahçe, Premier Lig, transfer

Szymanski Avrupa devlerini peşine taktı! 4 takım talip oldu

 

Kaynak: TELE1