Survivor Hayrettin paraların nereye gittiğini açıkladı

Yayın tarihi: 20 Mart 2021 Cumartesi 11:24 am - Güncelleme: 20 Mart 2021 Cumartesi 11:24 am

Survivor’dan elenen ünlü video içeriği üreticisi Hayrettin, Survivor sonrası ilk videosunu yayınladı. Bu videoda inanılmaz şeyler açıklayan ünlü isim skandala imza atacak bilgiler verdi.

Survivor’daki en büyük merak konularından olan SMS paraları herkesi düşündüren gerçeklerden biriydi. Acaba bu paralar kime gidiyordu? Nerede kullanılıyordu? Yarışmacılar bu konuda neredeydi? İşte Hayrettin’den tüm bu soruları cevaplayacak nitelikte bir video geldi. SMS paraları hakkında gerçekleri ortaya çıkaran ünlü komedyen herkesi şoka etmeyi başardı. Kendi Youtube kanalında açıkladığı gerçekler ile binlerce kişinin cevap aradığı sorulara bir bir yanıt verdi.

Gerçekleri açıkladığı videoya çok önemli yorumlar yapıldı. Onlardan bazıları ise şu şekildeydi: ‘’Daha önce elenir elenmez neler yaşadıklarına dair bir video görmemiştim. Hayrettin gene kalitesini ve zekâsını konuşturmuş.’’ Binlerce yorumun yapıldığı videoda Hayrettin SMS paralarına dair şaşırtıcı bir açıklama getirdi.

Survivor’dan elenen ünlü Youtuber Hayrettin Karaoğuz, yarışmadan elendikten sonra kendi youtube kanalında Survivor’a dair inanılmaz gerçekleri dile getirdi. Yarışmanın arka planını anlattığı videoda kimse böyle olduğunu beklemiyordu. Hayrete düşüren açıklamaları kendi youtube kanalında yüzbinlerce kişi tarafından izlendi.

Survivor 2021’in favori şampiyonu açıklandı!

Elendikten sonra ilk videosunu yayınlayan Hayrettin, videoda anlattıklarıyla büyük ilgi çekti. Videodaki en büyük olay ise SMS paralarının nereye gittiğini açıklamasıydı. Önce telefonda annesiyle konuşan komedyen daha sonra ise yarışmadan önceki kilosuyla karşılaştırma yapmak için tartıya gitti. Annesiyle telefon görüşmesinden sonra tartılan Hayrettin 83.4 kilodan 74.3 kiloya düştüğünü gördü. Ardından yemek yiyen Hayrettin yemekten sonra yeniden tartıldı ve yemekle beraber 75.9’a ulaştı.

Survivor SMS paralarının nereye gittiğini açıklayan kısım ise herkesi güldürdü videonun sonunda paraları verdiği kişileri kamera karşısında telefonla arayan Hayrettin’in telefon çağrıları sessiz kaldı ve videoyu sonun komik bir final ekleyerek bağladı.