Süper Lig’e yükselecek son takım bu akşam belli olacak!

Yayın tarihi: 8 Haziran 2023 Perşembe 2:08 pm - Güncelleme: 8 Haziran 2023 Perşembe 2:08 pm

Spor Toto 1. Lig play-off finalinde Pendikspor ile Bodrumspor bu akşam saat 20.00’de karşı karşıya gelecek. Akhisar Stadı’nda oynanacak maçın ardından Süper Lig’e yükselen son takım belli olacak.

Spor Toto 1. Lig’de bu akşam play-off finali heyecanı yaşanacak. İstanbul temsilcisi Pendikspor ile Muğla temsilcisi Bodrumspor, Akhisar Stadı’nda saat 20.00’de kozlarını paylaşacak. Maçın kazananı Süper Lig biletini alan son ekip olacak.

PENDİKSPOR-BODRUMSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Müsabakayı hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Büyük bir heyecana sahne olacak Pendikspor-Bodrumspor karşılaşması, TRT Spor ve beIN Sports ekranlarından canlı yayınlanacak.

PENDİK LİGİ ÜÇÜNCÜ SIRADA TAMAMLADI

Pendikspor, ligde normal sezonu 3. sırada tamamlayarak play-off finaline direkt kalmıştı.

BODRUM PENDİK’İ TAKİP ETTİ

Normal sezonu 4. sırada bitiren Bodrumspor ise play-off 1. turunda Göztepe’yi 3-1 ile geçmeyi başarmıştı. Play-off 2. turunda Eyüpspor ile eşleşen Bodrumspor, ilk maçta deplasmanda 1-0 yenildiği rakibini rövanşta 2-0 ile geçerek adını finale yazdırmıştı.

Müsabakada beraberlik halinde uzatma bölümüne geçilecek. 15’er dakikalık 2 uzatma bölümünde eşitliğin bozulmaması durumunda ise Süper Lig’e yükselecek son ekip seri penaltı atışları sonucunda belli olacak.

Spor Toto 1. Lig’de ilk iki sırada yer alan Yılport Samsunspor ve Çaykur Rizespor direkt olarak Süper Lig’e yükselmişti.

Süper Lig’de küme düşen son takım belli oldu! Giresunspor kazandı ama ligde kalamadı