Sokakta pompalıyla vuruldu! O anlar kamerada

Yayın tarihi: 14 Nisan 2022 Perşembe 7:43 pm - Güncelleme: 14 Nisan 2022 Perşembe 7:43 pm

Antalya’nın Serik ilçesinde Burhanettin Limoncu, (42) alışveriş için gittiği marketin önünde kimliği henüz belirlenemeyen şüpheli tarafından pompalı tüfekle vuruldu. O anlar ise sokakta bulunan güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay bugün saat 15.15 sıralarında Kökez mahallesi Cumhuriyet caddesinde meydana geldi. Burhanettin Limoncu, alışveriş için gittiği marketin önünde beklediği sırada henüz kimliği belirlenemeyen şüphelinin pompalı av tüfeğiyle ateş etmesi sonucu yaralandı. Saldırgan daha sonra olay yerinden araçla kaçtı. Göğsüne isabet eden saçmalardan ağır yaralanan Limoncu, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Serik Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Limoncu burada yapılan müdahale sonrası Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Polis saldırganın yakalanması için çalışma başlattı. Limoncu’nun yeni kiraladığı evinde yakınları ile temizlik yaptığı öğrenildi.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Dehşet anları sokaktaki güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntüde şüphelinin pompalı av tüfeği ile art arda ateş açtığı ve Limoncu’yu yaraladığı görülüyor.

Hesap ödemeyi reddedip mekanın önünde ateş açtılar