Skandal görüntü! Ayakkabılarla kayısıların üzerinde tepindiler

Yayın tarihi: 6 Ekim 2023 Cuma 11:50 am - Güncelleme: 6 Ekim 2023 Cuma 11:51 am

Sosyal medya platformu TikTok’ta yayınlanan kayısıların üzerinde ayakkabıları ile tepinen kişilerin videosu gündem oldu.

Tiktok’ta skandal görüntüler paylaşılmaya devam ediyor. Süt tankında banyo yapandan turşu tankında dans edene, salça kazanında çıplak ayakla gezenden zeytin kazanında banyo yapana şimdiye kadar bir çok skandalın ortaya çıktığı TikTok’ta bir görüntü daha mide bulandırdı. Şimdiki görüntü de kayısı üreticilerinden geldi.

Hastanede Tiktok yayını açan fenomen doktordan dayak yedi

Bilal Menge isimli bir şahıs kayısıların üzerinde ayakkabılar ile tepindiği görüntüleri Tiktok hesabından paylaştı. Skandal video hızla sosyal medyada yayılırken, ortaya çıkan bu rezalete tepkilerin ardı arkası kesilmiyor.

DAHA ÖNCE DE BENZER OLAYLAR YAŞANMIŞTI

2020 yılında Konya’da üretim yapan bir süt fabrikasında skandal görüntüler ortaya çıkmıştı. Fabrikada çalışan bir şahıs, süt kazanının içine girerek banyo yapmıştı.

Yine 2020’de Balıkesir’de faaliyet gösteren salça üretim tesisinde bir çalışanın TikTok isimli uygulamaya yüklediği skandal video tartışmalara sebep olmuştu. Söz konusu çalışanın görüntülerde salça kazanını ayakları ile karıştırdığı görülmüştü.

2021 yılında Şanlıurfa’da turşu tesisinde bir çalışanın çıplak ayakla girdiği turşu tankında dans ettiği görüntüler tepki çekmişti.

Benzer görüntüler son olarak geçtiğimiz yaz Manisa’dan gelmişti. Sosyal medya platformu TikTok’ta bir kişinin yeşil zeytin tankının içine girerek kendisine verilen boş sepetleri doldurduğu görüntüler büyük tepki toplamıştı.

TikTok fenomeni alkolle ellerini ve ayaklarını yıkadı!