Şırnak’tan acı haber! 3 şehit

Yayın tarihi: 16 Mayıs 2023 Salı 12:54 pm - Güncelleme: 16 Mayıs 2023 Salı 2:38 pm

İçişleri Bakanlığı Şırnak’ta üç jandarmanın şehit olduğunu, bir güvenlik korucusu ve bir jandarmanın da ağır yaralandığını duyurdu. Kılıçdaroğlu, “Milletimizin başı sağ olsun!” dedi.

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Şırnak’taki operasyonda 2 Jandarma personelimiz şehit olmuş, 1 Güvenlik Korucumuz ve 1 Jandarma personelimiz ağır yaralanmıştır” denildi.

ŞEHİT SAYISI 3’E YÜKSELDİ

Bakanlık son olarak Şırnak’ta teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan jandarma personelinin şehit olduğunu, operasyonda şehit sayısının 3’e çıktığını açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Operasyon kapsamında ağır yaralı jandarma personelimiz şehit olmuş, şehit sayımız 3’e yükselmiştir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyoruz” denildi.

KILIÇDAROĞLU’NDAN BAŞ SAĞLIĞI

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu Twitter’dan paylaşımda bulundu. Kılıçdaroğlu paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Şırnak’ta düzenlenen operasyonda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır; yaralanan güvenlik korucumuz ve askerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!”