Sıra Bedirhan’a iş bulmakta

Yayın tarihi: 15 Haziran 2020 Pazartesi 12:58 pm - Güncelleme: 15 Haziran 2020 Pazartesi 12:59 pm

Hatay’da “Beni virüs değil, sizin düzeniniz öldürür” dediği için gözaltına alınan ve işsiz kalan Malik Baran Yılmaz girişimler sonucu Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde iş başladı, “Ekmek arası ıspanak yediriyorlar” paylaşımı yaptığı için işinden kovulan Bedirhan Aslan ise hala işsiz.

Koronavirüs pandemisi döneminde “Evde kal” çağrılarına karşılık çalışmak zorunda olduğunu belirten ve “Beni virüs değil, sizin düzeniniz öldürür” diyen TIR şoförü Malik Baran Yılmaz, gözaltına alınmış ve işinden kovulmuş. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimat verdiği Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Yılmaz için devreye girdi. Yılmaz, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde işe başladı.

Kılıçdaroğlu talimat vermişti, Malik Yılmaz işe başlıyor

Yine koronavirüs döneminde çalıştığı Bayburt Grup’un yüklenici olduğu Bakırköy Meydanı’ndaki metro şantiyesindeki kötü koşulları  “ekmek arası ıspanak yediriyorlar” videosuyla ifşa ettikten sonra işsiz kalan Bedirhan Aslan ise hala işsiz.

Salgın, işçilerin mağduriyetini katladı… ‘Ekmek arası ıspanak’ işinden etti

‘MÜCADELEM BOŞA GİTMEYECEKTİR’

Aslan, sosyal medya hesabından, Malik Baran Yılmaz’ın işe alındığı haberi alıntılayarak, “Sesimin çıktığı kadar konuşacağım. İnşallah umuyorum ki bu mücadelem bu umudum boşa gitmeyecektir.Benimle olan sesime ses olan bütün değerli güzel insanlara saygılarımı sevgilerimi selamlarımı arz ediyorum” dedi.

‘Ekmek arası ıspanak’ veren o şirket koronavirüse yakalanan işçiyi işten attı